Cunosti avantajele si dezavantajele oferite de afaceri de acasa?

In momentul in care iti doresti sa creezi o afacere profitabila, primul lucru la care te gandesti este acela sa inchiriezi un spatiu, sa faci naveta pana la birou sau sa angajezi personal.

Insa, datorita dezvoltarii afacerilor la domiciliu, din ce in ce mai multi antreprenori gasesc o modalitate de a explora munca de la distanta pentru a-si satisface dorinta de a lucra de acasa.

Pentru a lucra de acasa, full-time sau part time, trebuie sa iti folosesti uneori propria casa ca baza de operatiuni. Vanzarile online se pot efectua si de acasa, cele care nu necesita stocarea unui numar mare de produse. Inainte de a opta pentru o afacere de acasa trebuie sa cunosti avantajele si dezavantajele oferite.

Avantaje
– Mai putine taxe generale si deduceri fiscale de care poti uneori beneficia;

– Posibilitatea de a vinde produse si servicii la nivel national sau international;

– Un echilibru flexibil intre viata profesionala si viata personala, cee ace este ideal pentru un parinte casnic sau un pensionar;

– Posibilitatea de a crea o afacere de familie in care se pot integra mai multi membri ai familiei;

Dezavantaje
– Necesitatea de a transforma unele spatii din casa pentru a raspunde nevoilor afacerii de acasa – instalarea unui birou, instalarea unor materiale, depozitarea unor stocuri. Provocarea este aceea de a realiza toate aceste schimbari fara sa perturbi intr-un fel spatiul tau personal si propria viata;

– Daca activitatea se dezvolta rapid, vei fi nevoit sa inchiriezi un spatiu suplimentar si sa angajezi personal;

– Munca de acasa, pe Internet in special, iti ofera multa libertate insa poate fi in egala masura o sursa de singuratate. Poate vei intampina o serie de dificultati daca esti genul de persoana sociabila, iti va fi destul de greu sa stai acasa mai multe ore si doar sa lucrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.