Seriale de urmarit pe Netflix in noiembrie

Daca in timpul liber iti place sa urmaresti seriale pe Netflix, am pregatit pentru tine o lista cu noutatile care isi vor face aparitia pe platforma in noiembrie. Mortel, The Crown si fillme originale precum Let Is Snow, sigur nu te vei plictisi.

The Crown si Atypical revin. Dupa mai multe luni de asteptare, vom regasi in sfarsit familia regala britanica, cu o multime de actori noi. The Crown sezonul 3 isi face aparitia pe Netflix incepand cu 17 noiembrie, ocazia perfecta de a o descoperi pe Olivia Colman sub trasaturile lui Elizabeth a-II-a.

Un alt sezon 3, cel al serialului Atypical, un format scurt si umoristic despre autism. Il vom regasi pe Sam la universitate, in continuare sustinut de familia sa disfunctionala.

The End of The Fucking World revine cu sezonul 2 incepand cu 5 noiembrie. Vom regasi in egala masura serialul spaniol Alta Mar pentru un sezon cu numarul 2 incepand cu 22 noiembrie.

Seriale noi pe Netflix in noiembrie. Cocorico este un nou serial francez care isi face aparitia pe Netflix. Dupa Plan Coeur si Marianne, vei descoperi si adolescentii din Mortel incepand cu data de 21 noiembrie. In program, un demon care ofera super-puteri unui grup de trei tineri insetati de razbunare.

Filme noi pe Netflix. Ho, Ho, Ho, pe Netflix este deja Craciun. In noiembrie, platforma le va oferi abonatilor sai numai putin de 6 filme de Craciun. Vom descoperi Let It Snow, incepand cu data de 8 noiembrie care vorbeste despre o gasca de adolescenti blocati din cauza unei furtuni de zapada, fiecare intr-un alt loc.

Vanessa Hudgens ne asteapta incepand cu data de 21 noiembrie in The Night Before Christmas. Va trebui sa ajute un cavaler care a calatorit in timp si a ajuns in aceasta epoca. In noiembrie Netflix va difuza si primul sau lung-metraj animat, Klaus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.