Alegerea unui furnizor pentru gazon sintetic

Ca pentru fiecare produs sau serviciu pe care dorim sa-l achizitionam, unul dintre cele mai importante criterii il reprezinta raportul calitate / pret. In acest moment, pe piata romaneasca sunt multi furnizori de solutii de gazon sintetic si echipamente auxiliare acestora, insa dumneavoastra trebuie sa tineti cont si de alte criterii.

Desi la prima vedere totul se reduce la a alege o suprafata sintetica in functie de destinatia si pretul acesteia, lucrurile nu stau chiar asa. Este recomandabil ca in decizia dumneavoastra de alegere a furnizorului de gazon sintetic sa conteze foarte mult si experienta, portofoliul de clienti si diversitatea solutiilor ofertite.  Stim cu totii ca “reclama este sufletul comertului”, iar in cazul producatorilor si furnizorilor de servicii ce tin de gazon artificial conteaza foarte mult modul in care sunt precizate informatii cu privire la tehnicile folosite, avantajele si dezavantajele prezentate, modul de instalare, tendinte din domeniu, etc.

Daca sunteti un director de scoala si ati decis sa investiti bani in amenajarea unui teren de fotbal artificial, ati facut o alegere foarte buna. Un bun furnizor de servicii va va indruma catre solutia optima privind suprafata ce poate fi amenajata, va va acorda asistenta in alegerea de materiale din care este fabricat gazonul, va da consultanta si detalii cu privire la modul de instalare si eventual intretinere.

Daca v-ati hotarat sa va instalati un covor de iarba artificial in gradina casei dumneavoastra, furnizorul ideal este acela care va prezinta tipurile de gazon artificial pretabile pentru acest scop, deoarece este o mare diferenta intre gazoanele artificiale pentru sport si cele pentru propria gospodarie.  Aceasta diferenta va este cel mai bine explicate de catre specialistii cu care dumneavoastra urmeaza sa discutati. Nu ezitati sa discutati deschis cu acestia, deoarece veti afla ca procesul de alegere a gazonului artificial se bazeaza pe criterii care nu mai tin cont neaparat de pret, ci de componentele diverse ce intra in alcatuirea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.