Pana la sfarsitul lui Mai 2020 obtine un certificat Iso 9001 la superpret

Un manager este de multe ori depasit de situatie, indiferent de vechimea pe care o are in aceasta functie. Activitatea sa depinde de activitatea tuturor salariatilor, de aceea daca nu stie sa ii fidelizeze si sa ii motiveze, intreaga firma sau institutie se clatina.

In orice profesie apar momente in care scapi totul de sub control si nu stii exact cum te vei redresa. In acele momente de cumpana este bine sa ai o echipa de specialisti care sa te consilieze onest, cat mai repede cu putinta si cu bani putini. In prezent se spune ca timpul inseamna bani, prin urmare consilierea costa, informatia costa, numai firma Certificareiso.ro ajuta managerii cu probleme pentru tarife simbolice.

Cei din afara vad in pozitia de manager numai privilegii, dar hai sa ne imaginam cu cate greutati se confrunta un manager de spital sau ce i se reproseaza!

1. Pacientii nemultumiti de conditiile din spital dau vina pe manager, desi acesta colaboreaza cu personalul de la curatenie, cu personalul medical si cu personalul de la bucatarie, sa asigure cele mai bune conditii in spitalul pe care il conduce. In plus, depinde si de fondurile care ii sunt alocate si de cele pe care reuseste sa le atraga, dar si de numarul de bolnavi si de personalul la care se impart resursele. Daca nu sunt bani, va fi foarte greu sa se asigure conditii foarte bune.

2. Personalul medical ii reproseaza managerului lipsa medicamentelor si a echipamentelor, iar in aceasta perioada lipsa echipamentului de protectie impotriva coronavirusului. Evident ca si pentru asta exista explicatii, cum ar fi: lipsa banilor, lipsa unor aparate de pe piata.

3. Personalul de la intretinere este nemultumit de lipsa produselor de curatenie, dezinfectanti, a aspiratoarelor performante, a masinilor de spalat si statiilor de calcat. Multe spitale nu isi mai permit sa investesca in curatenie atat de mult, considerand prioritara viata oamenilor, iar persoanele de la curatenie sunt obligate sa improvizeze si sa economiseasca.

Dupa cum se poate vedea nu este deloc comod sa fii manager, fiindca toti au asteptari de la tine. Diferenta dintre un manager sau un profesionist in exercitiu functiunii si un evaluator „extern” este comparabila cu cea dintre un politician aflat la guvernare in situatie de criza si cel aflat in opoziei, care nu contribuie cu nimic concret la indreptarea situtiei, ci critica. Totul se schimb, cand toti cei care sunt activi socili se implica in buna functionare a firmei sau institutiei respective.

Un manager isi poate apara pozitia descrisa mai sus, responsabilizandu-i pe toti cei cu care lucreaza, solicitand certificari iso care sa puna in functiune un sistem de management al calitatii.
In calitate de manager, obtine un certificat ISO 9001 la super pret acum si totul va fi bine!

Da ce sa te grabesti sa soliciti acest document? Fiindca este la jumatate de pret si il obtii foarte repede, in trei etape. Lista beneficiilor acestui certificat este lunga, dar am incercat sa fac un rezumat pentru cei interesati si va prezinta beneficiile pe care le ofera certificatul iso 9001 posesorilor:

-economii substantiale si obtinerea unor bani de investitii. Acest document eficientizeaza si planul managerial, dar si felul in care actioneaza angajatii in cadrul firmei. Cointeresarea reprezinta motorul eficient al dezvoltarii.

Utilizarea judicioasa a materiilor prime si resurselor de energie au impact pozitiv asupra mediului. O astfel de certificare asigura protectie mediului ale carui resurse sunt limitate, desi par sa nu se termine niciodata. Economia este un principiu etic nu numai pentru ca aduce beneficii, ci pentru ca le acorda tuturor consumatorilor o sansa, inclusiv celor din viitor. Da, trebuie sa consumam cu prudenta resursele, sa ramana si pentru nepotii si stranepotii nostri, fiindca multe dintre ele nu se regenereaza. Apa este din belsug in perioadele in care nu este seceta, dar vara lacurile de acumulare scad si se intelege ca trebuie sa facem economie la electricitate si la apa curenta. Este o dovada de crasa nepasare sa lasam apa curgand la baie si in acest fel sa irosim aceasta resursa importanta, fara de care viata nu ar exista si igiena ar lasa mult de dorit.

-o abordare 3 d a resposabilitatilor managementului: managementul de resurse naturale si umane, mediul de lucru si planificarea si interactiunea tuturor proceselor. Uneori managerii pierd din vedere lucruri importante si nu iau in calcul interactiunea dintre compartimentele care asigura functionarea institutiei sau firmei.

Inainte de eliberarea certificarilor, specialistii de la Certificareiso.ro verifica modul in care se desfasoara activitatea in firma si reusesc prin experienta si profesionalism sa descopere departamentul cu probleme.

O certificare iso face minuni in institutie sau firma, dar si in relatia cu cei din afara ei, fiindca oamenii capata incredere si afacerea ia amploare.

Cu aceasta dovada la mana te poti inscrie si poti castig licitatii publice si in acest mod ajungi repede in firmele de top din tara.

Nu mai sta pe ganduri, fiindca trebuie sa magnetizezi salariatii in jurul tau, iar certificarile iso te ajuta sa faci acest lucru! Profita de superpret, fiindca mai tarziu, aceste dovezi ale calitatii vor fi foarte solicitate si tarifele lor vor fi in crestere. Informatiile si consultanta le obtii fara niciun efort, de la domiciliu, prin intermediul telefonului, al e-mailului sau cu ajutorul formularului de contact de pe site.

Certificarea prezentata mai sus te ajuta sa realizezi un produs nou de calitate premium din faza de proiectarea, pana la cea de finalizare, cu economii substantiale.
Certificareiso.ro sta la dispozitia managerilor care doresc sa obtin succes alaturi de salariati, punandu-le la dispozitie dovezile implementarii culturii calitatii in unitatea pe care o conduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.