Noua rute aeriene in Romania

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Compania aeriana irlandeza low cost, Ryanair a anuntat pe 22 august lansarea unei noi rute de la Bucuresti la Londra Southend incepand cu luna noiembrie, cu un serviciu de cinci ori pe saptamana. Noua ruta face parte din programul extins al iernii 2019 al transportatorului aerian.

Astfel, clientii Ryanair din Bucuresti isi pot rezerva acum vacantele la Londra si estul Angliei pana in martie 2020, anunta compania aeriana.

„Pentru a sarbatori extinderea continua in Romania, am lansat o vanzare de locuri cu tarife de la doar 12,99 EUR pentru calatorie pana la sfarsitul lunii noiembrie 2019, care trebuie rezervata pana duminica, 25 august la miezul noptii”, a declarat David O’Brien, sef Ofiter comercial, Ryanair.

La inceputul acestei luni, Ryanair a anuntat, de asemenea, ca a adaugat o noua ruta Bucuresti-Edinburgh la programul sau de iarna 2019.

Compania aeriana de low-cost, Wizz Air, va lansa in acest an patru noi rute din Edinburgh, inclusiv catre capitala romaneasca Bucuresti.
Compania aeriana a anuntat pe 6 august ca va „incepe operatiunile pe aeroportul Edinburgh, cu lansarea a patru rute catre destinatiile populare de city break europene.” Astfel, de la inceputul lunii noiembrie, Wizz Air va conecta capitala Scotiei cu orasele poloneze Varsovia si Gdansk, Budapesta in Ungaria si Bucuresti in Romania.

Tarifele pornesc de la 16,99 GBP pentru zborurile catre Varsovia si Gdansk, 21,99 GBP pentru ruta Edinburgh-Budapesta si 29,99 GBP pentru zborurile catre Bucuresti. Biletele pot fi deja rezervate online.

Wizz Air opereaza acum sapte rute din Scotia spre orase din Europa de Est, inclusiv servicii intre Aberdeen si Gdansk, si Glasgow la Budapesta si Katowice, precum si noile rute Edinburgh.

La fel, Wizz Air va avea zboruri zilnice intre Targu Mures, in nord-centrul Romaniei si Budapesta incepand cu 27 octombrie.

In plus, cei care zboara din Targu Mures vor avea acces la zboruri catre peste 143 de destinatii dupa un zbor, a explicat Peter Ferenc, presedintele Consiliului Judetean Mures. El a continuat sa spuna ca cresterea numarului de destinatii disponibile este o prioritate.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.