Cum sa scapi de depresie intr-un mod incitant si revigorant!

Depresia reprezinta un dezechilibru emotional, a carui consecinte grave se reflecta atat asupra vietii personale, cat si a celor din jur. Aceasta tulburare afecteaza atat femeile, cat si barbatii indiferent de varsta si de mediul in care traiesc. Declansarea depresiei poate avea si cauze genetice. Aceasta se poate transmite de la o generatie la alta, chiar daca nu toate persoanele ce au o asemenea mostenire genetica dezvolta aceleasi tulburari comportamentale.

Remedii antidepresie – ceaiul de Sunatoare

Cea mai puternica forma de administrare a unei plante de sunatoare este extractul pulbere. Aceasta pulbere fina este obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces de atomizare. Pulberea rezultata este un produs complet natural, nu mai contine deloc apa, alcool sau celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta.

Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, are, conform studiilor clinice efectuate, puternice efecte contra depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, precum si contra unor boli somatice, care apar pe fondul depresiei (de exemplu: obezitate, diabet, ulcer, tulburari hepato-biliare).

De asemenea, sunatoarea previne episoadele de instabilitate emotionala, cu treceri rapide de la o stare launtrica la alta, specifice persoanelor supuse la stres si la tensiune psihica, la supraefort sau la privare de somn. Nu in ultimul rand, sunatoarea combate starile de astenie, mareste unele capacitati cognitive, cum ar fi atentia sau puterea de concentrare. Dintre extractele vegetale, fara doar si poate, cel obtinut din sunatoare este cel mai puternic remediu cunoscut in lupta cu depresia.

Vezi si:  Cand trebuie sa realizezi un control ginecologic?

Un studiu gigant făcut simultan în Germania, Olanda şi Danemarca, pe mii de pacienţi, a confirmat efectele extraordinare ale extractului obţinut din această plantă contra depresiei şi a simptomelor sale asociate.

Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutând la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii.

Si masajul de relaxare la domiciliu te scapa de depresie

Masajul terapeutic oferit de masaj24 este una dintre cele mai placute metode de slabit si anticelulitice, recomandat in mod special pentru eliminarea celulitei si reglarea metabolismului. Este ideal de asemenea pentru alinarea durerilor musculare dupa efectuarea unui efort deosebit.

Masajul de relaxare este cunoscut ca o metoda straveche de eliminare a depresiei. Masajul de relaxare presupune aplicarea tehnicilor de masaj anticelulitic asupra muschilor si tesuturilor afectate de celulita.

Masajul presupune tehnici de masare aplicate automat – miscari oscilatorii ritmice, cu presiuni intermitente, ale caror efecte sunt cu mult mai profunde decat in cazul unui masaj obisnuit. Aceasta forma de masaj este extrem de eficienta in combaterea si prevenirea celulitei, a depresiei chiar si in cele mai grave stadii.

Masaju inseamna vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare – toate realizate de un specialist. Mai exact un sistem de vibratii care “arde” grasimile aflate in exces in organism. Masajul anticelulitic actioneaza direct asupra tesuturilor afectate de celulita, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii prin activarea si accelerarea circulatiei sangelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.