Portretul tipului feminin Berbec

Aceste caracteristici sunt atenuate la femeia Berbec, astfel ca ea sa-si poata arata toata caldura si vitalitatea asociate semnului sau. Ea nu poate suporta un lucru fara veselie sau lipsa de entuziasm din partea anturajului sau; priveste ca o teribila incercare persoana ultra-scrupuloasa care cantareste fiecare cuvant si delibereaza inainte fiecare decizie, sentiment pe care-l va face cunoscut de obicei – in maniera cea mai clara – persoanei in cauza.

Pentru a da curs liber energiilor sale, ea are nevoie de spatiu si stie sa sesizeze ocaziile care sa-i permita, sa influenteze si sa-si dirijeze semenii. Acest rezultat este rareori atins in cursul obisnuit al treburilor casnice.

Astfel se va vedea frecvent Domnisoara Berbec in comitete sau conducand – in frunte – o profesiune sau o gospodarie, o casnicie, cu succes. Asemenea femeie apreciaza rareori seninatatea la justa ei valoare si incearca aceasta inca mai rar. Dar personalitatea sa stralucita si vioaie face sa fie intalnita cu veselie in reuniunile sociale.

Alte tipuri foarte diferite, pot excela in planificarea detaliilor si in organizare, totusi, fara ajutorul eficace al Berbecului proiectele cele mai promitatoare progreseaza putin si cele mai bune planuri cad in apa.

Foarte activa in dragoste, femeia Berbec este mai putin impiedicata in urmarirea placerilor sale decat echivalentul sau masculin. Din pacate, va avea numeroase ocazii, in care aparenta sa mandra, increzuta, va seduce un barbat mai slab ceea ce se va revela probabil dezastruos. Cand i se ofera ocazia, in fine, ea poate deveni dominatoare si autoritara, si bietul barbat, care nu va sti sa se afirme fata de ea, va pierde respectul ei.

Ea are nevoie, inainte de toate de un individ foarte masculin, dar sunt momente cand acest lucru pare dificil, caci ca este mai puternica decat marea parte a barbatilor.

Daca preocuparea sa nu este incununata de succes, ea va deveni in mod cert incordata si frustrata. Berbecul guverneaza capul si in consecinta, migrenele sunt frecvente in perioada de neliniste a acestuia.

Urmarind horoscop Berbec azi aveti posibilitatea sa aflati si ce va rezerva astrele pentru ziua in curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.