Horoscop 2016 Leu

In trecut, nativii din zodia leului au avut o sumedenie de admiratori iar acest lucru s-a datorat existentei planetei Jupiter in casa iubirii. Aceste obiceiuri vor continua si in anul 2016, leii fiind constant inconjurati de oameni care reprezinta potentiali viitori soti sau viitoare sotii. Zodiile compatibile din acest punct de vedere sunt berbecii, sagetatorii si varsator. Cea mai buna perioada pentru a intra intr-o relatie de durata este chiar luna august, intrucat Venus se afla in leu in aceasta perioada.

Horoscop Leu Dragoste 2016

2016 este un an excelent pentru a va gasi o relatie stabila sau a imbunatati o relatie deja existenta. Cea mai buna cale pentru a intretine aceasta relatie este sa va concentrati pe calatorii impreuna, ca de exemplu, ceva aventuros precum safari-urile africane sau o excursie in Morocco sau India. Una dintre aceste calatorii ar trebui sa o faceti in data de 4 august, intrucat in aceasta data, toate planetele se aliniaza in favoarea ta, astfel, Venus, Jupiter si Soarele fac front comun pentru a-ti crea conditii optime de calatorie.

Horoscop 2016 Leu Cariera

In 2016, leii se vor arata interesati in mod deosebit de profesorat, intrucat Jupiter creaza conditii optime celor ce-si doresc sa predea si sa fie un model pentru ceilalti. S-ar putea, de asemenea ca cei din zodia leu sa accepte si joburi mai putin bine platite dintr-un altruism ce ii va caracteriza in aceasta perioada. Cu toate astea, aceste decizii nu vor fi de bun augur pe termen lung, intrucat ele vor crea o disfunctionalitate in cariera.

Horoscop 2-16 Leu Bani

Daca este sa fie un boost financiar anul aceasta, el va exista numai in cazul in care discutam despre lei extrem de speculativi, sau in alte cuvinte, fara scrupule. Jupiter, planeta abundentei si a grandomaniei va transforma leul intr-un personaj care va cheltui mai mult decat are, dand banii pe loterii sau pariuri de orice fel. In aceeasi masura, leii pot intalni in aceasta perioada parteneri amorosi cu potential financiar.

Citeste pe Horoscop Bun toate previziunile pe anul 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.