Stil si viata in camera de copii

Dormitorul copiilor este adapostul comod pentru joaca, dormit si vise dulci. Este important sa creem un mediu practic care va educa sufletul copilului si creativitatea. Ca sa te ajutam sa creezi cea mai buna camera pentru copilul tau am venit cu cele mai noi trenduri. Ai fost vreodata putin invidios pe un copil care se plimba mandru, imbracat ca supererou sau printesa? Zilele copiilor sunt pline de distractie si imaginatia lor nu cunoaste limite. Cu aceste idei, poti crea o camera pe care copiii o vor iubi si, cel mai important, o sa o poti transforma pe masura ce creste copilul.
Alege dintre mobile multifunctionale. Paturile supraetajate ofera o solutie desteapta pentru depozitarea jucariilor si poate fi folosit ca un pat in plus daca un prieten al copilului doarme la el.
Copiii cresc atat de repede iar camera lor trebuie sa fie capabila sa creasca si sa se schimbe impreuna cu ei. Echipeaza camera copiilor cu mobile multilaterale care se pot adapta la nevoile schimbatoare ale copilului.
Specialistii de multe ori incep cu extragerea inspiratiei dintr-o piesa specifica, care poate ajuta la alegerea temei si culoarea camerei. Un mod rapid sa obtinem un efect maxim este sa alegem covorul care acopera o mare parte din camera. Covoarele in stil boem, cu ciucuri, pompons si culori indraznete sunt la moda. In plus, copii iubesc texturile si petrec mult timp jucand pe podea. Deci gaseste un model moale si tactil pentru copilul tau.
Iti mai aduci aminte cat de placut era sa te dai pe leagan? Poti aduce aceasta distractie in camera copilului tau, cu un scaun suspendat sau un hamac. O sa aduca energie racoroasa in camera si este mult mai usor de curatat sub ea.
Cartile pot aduce ore de distractie copiilor, in plus sunt foarte importante in educatia lor, asa ca un dulap pentru carti este foarte bun in camera copiilor. Nu alege un model obisnuit, sunt numeroase optiuni prin care putem adauga un element magic la timpul de citit povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.