Ghidul complet pentru deconstructia unei case

2. De postat pe activinfo.ro

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Demolarea și deconstrucția sunt două acțiuni atât de asemănătoare, însă care au două scopuri complet diferite. Demolarea constituie ingineria prin care construcțiile sunt distruse într-un mod sigur și eficient, folosind echipamente hidraulice sau mingi de demolare. În schimb, deconstrucția este o un mod sustenabil prin care poți să oferi o nouă viață materialelor de construcție. Cea de a doua implică un grad mult mai mare de muncă, însă oferă posibilitatea muncitorilor necalificați de a se forma profesional.

De ce să alegi deconstrucția casei? Procesul este unul meticulos, însă la final o să sesizezi câte produse și materiale de construcții, în stare perfectă de utilizare, ai fi pierdut. În principal, poți proteja mediul incojurator prin conservarea resurselor forestiere, poți ajuta în reducerea emisiilor de gaze care modifică climatul din pricina gropilor de gunoi și chiar poți genera mai multe locuri de muncă, dând șansă muncitorilor necalificați în crearea unei cariere în reciclare. Desigur, o să ai nevoie de o companie de inchiriere container moloz pentru a putea depozita și sorta toate obiectele recuperate.

O analiză din partea unui specialist va poate fi de folos pentru a estima cantitatea de materiale de construcții care pot fi recuperate din urmă demolării sustenabile. Totuși, poți să salvezi numeroase alte obiecte chiar înainte de începerea proiectului. Ferestrele, ușile, dulapurile de bucătărie, aparatele și produsele sanitare sau pardoseala sunt câteva dintre cele mai bune exemple. În mod evident, betonul, lemnul sau țiglele pentru acoperiș nu își vor mai găsi o nouă funcționalitate, însă sortarea și reciclarea lor este întotdeauna o opțiune potrivită.

În continuare, trebuie să amintim faptul că serviciul de închiriere container moloz este indispensabil acestui proiect. Containerele sunt potrivite atât pentru demolarea completă sau deconstruirea unei case, clădiri de birouri sau spații comerciale. În cazul de față, trebuie să ai în vedere închirierea a cel puțin 2 containere în care poți să depozitezi molozul, dar și obiectele care vor fi reutilizate.

Există o mulțime de factori care pot determina dacă are sens deconstruirea casei tale sau nu. În unele cazuri, o casă nu se poate califica pentru acest proiect din cauză că a suferit un incediu major sau daune substanțiale ale apei și este posibil ca investiția să nu fie una rentabilă. Totuși, întotdeauna poți să apelezi la firme acreditate care te pot sfătuii în luarea cele mai bune decizii.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.