Cu ce nuante se poate asocia maroul?

Culoarea este mereu cea mai importanta atunci cand vine vorba despre amenajarile interioare. Poate insufla enrgie unei incaperi, ii confera un plus de confort si creeaza ambianta. Iar in acest sens, maroul iti poate atrage atentia. Este o culoare mai calda, nu foarte luminoasa, fiind foarte interesant de folosit in interioarele noastre. De asemenea, maroul este foarte util pentru a crea cele mai interesante jocuri de lumina si pentru a introduce un plus de profunzime.

Ai nevoie de idei pentru a introduce nuanta de maro in interiorul casei tale? Iata cateva idei de asociere

Cu nuanta de albastru sofisticat pentru un stil englezesc perfect. Tonurile de maro se poate asocia perfect cu nuantele mai reci, precum cele de albastru. Nuanta de albastru sofisticat ne poate duce foarte usor cu gandul la un hotel londonez, unde cuvintele de ordine sunt relaxarea si stilul sic.

Cu nuante mai calde sau mai clasice. Cu ajutorul nuantelor de maro se pot realiza cele mai frumoase degradeuri de nuante, de folosit mai ales in dormitoare. Maroul, rozul, bejul si albul se pot combina pentru cel mai frumos rezultat pentru a crea o ambianta de relaxare si de confort perfect adapatat incaperii.

Poti incerca sa imbini umbrele si luminile. Culorile mai inchise si cele mai deschise se pot imbina de minune pentru a crea cel mai frumos contrast si un plus de profunzime. Se poate completa ambianta de minune cu perne maro si cu o tablie a patului in nuante de crem. Umbre, lumini… sau frumsetea care sta in complementaritate.

Cu nuanta de alb. Pentru a crea volum si a produce un efect de profuzime, se poate miza pe combinatia de alb si de maro. Este extrem de interesant sa se introduca jocurile de culori si de lumina pe pereti.

Cu terracotta. Prospetimea nuantei de terracotta, delicios de roza si un maro cafea cu lapte… este cea mai frumoasa propunere pusa in valoare de un parchet de lemn in nuante deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.