10 tendinte de design pentru locuinte pentru a incerca in 2020

Dupa ce a intervievat designerii, a examinat proprietarii de case si a examinat mii de fotografii, personalul editorial al resursei online Houzz a intocmit lista sa cu cele mai interesante proiectari de locuinte. Iata primele 10 tendinte pe care Houzz le prezice ca vor fi populare in 2020:

1. Detalii din lemn in mijlocul dulapurilor vopsite. Peste 40% dintre proprietarii de case au ales dulapurile albe atunci cand si-au renovat bucatariile, potrivit cercetarilor Houzz. Multi designeri folosesc accente de lemn pe sertare, rafturi si smocuri pentru a desparti intinderea alba.

2. Injectarea personalitatii in camerele de luat masa.De ce nu ar trebui ca decorarea salii de mese sa fie atat de speciala ca ocaziile gazduite? Designerii cresc experienta de luat masa cu culoarea, modelul si iluminarea.

3. Scaune la baie. Pentru a aduce o experienta mai relaxanta in baie, designerii incorporeaza banci incorporate sau scaune mobile, astfel incat sa existe un scaun care nu este toaleta pentru a indeparta papucii sau navigarea pe internet.

4. Sorturi din cada din lemn sau tigla. Infasurarea sortului de cada in lemn sau tigla este o modalitate ieftina de a adauga impact vizual.

5. Culori moi in bucatarii. Bucataria alb-calda, alba, din ultimii ani, este Inmuiata cu gri deschis si albastru.
6. Vanitati dublu plutitoare. O alegere populara, deoarece eliberarea spatiului etajului face ca o baie sa para mai spatioasa.

7. Spalatorii vesele. Culorile stralucitoare si modelele pline de viata ajuta la ameliorarea scurgerii acestei treburi casnice.

8. Chiar si incaperile mai indrazneze. Bazandu-se pe tendinta recenta a camerelor cu pulbere cu impact mare, designerii infasoara intregul spatiu intr-un tapet stropit sau un alt material atragator.

9. Hote de gama cu accente de lemn. Acest punct focal in bucatarie este un loc bun pentru a adauga caldura si textura detaliilor din lemn.

10. Culori calde. Neutrele raman populare, desi Houzz a cunoscut o tendinta de incalzire cu o crestere a utilizarii nuantelor precum coralul si ocrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.