Sistemul de supraveghere pentru bone: de la achizitie la functionare

Orice familie cu copii care decide angajarea unei bone are anumite strangeri de inima atunci cand trebuie sa plece si sa lase bona in actiune. Este si normal, in conditiile in care nu ai niciodata garantia ca o bona este asa cum iti promite ca este si ca bebelusul tau este in deplina siguranta alaturi de ea.

Din fericire, traim intr-o perioada in care ne putem lua o multime de precautii, care sa ne asigure de faptul ca am angajat o persoana cat se poate de corecta si de muncitoare. Una dintre solutii este instalarea unui sistem de supraveghere video. Motivele sunt multe si simple: un astfel de sistem te protejeaza impotriva hotilor, iti ofera imagini de acasa, chiar si atunci cand esti plecat la mii de km departare si mai ales, iti ofera informatii despre ceea ce face prichindelul tau, alaturi de bona pe care ai angajat-o.

Cum achizitionezi, insa , un sistem de supraveghere video pentru bone?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa analizezi cu atentie toata casa. Desi pare tentanta achizitia unui sistem doar pentru camera copilului, este bine sa alegi camere pentru fiecare incapere din casa. Evident, lasa baia nesupravegheata, insa bucataria, holul si dormitoarele trebuie sa fie mereu sub ochii vigilenti ai unei camere. Fa masuratori, descopera unghiul de filmare al camerelor si incearca sa acoperi tot spatiul care crezi ca este important. Daca vrei o eficienta mare, poti opta pentru camere IP de tip Tilt PTZ, deoarece le poti controla cu usurinta si poti obtine imagini mult mai bogate, fara sa fie nevoie de achizitia unui numar foarte mare de camere.

Atunci cand alegi camera trebuie sa acorzi o atentie sporita aspectelor precum rezistenta, unghiul de vizualizare si evident, calitatii video pe care o ofera camera.

Vei descoperi zeci de modele de camere de supraveghere, care mai de care mai eficiente si mai interesante. Daca vrei eficienta 100%, este bine sa achizitionezi niste camere la vedere, care pot fi atat IP, cat si analog si niste camere ascunse, de care bona sa nu fie constienta. IN acest fel poti surprinde atat comportamentul bonei in momentul in care stie ca este supravegheata, cat si comportamentul sau in momentul in care nu stie ca este supravegheata.

Instalarea sistemului trebuie sa se faca cu o atentie sporita, de catre oameni profesionisti, in asa fel incat eficienta sa fie maxima iar copilul tau sa se bucure de o ingrijire de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.