Idei de afaceri online dupa criza din 2020

Odata cu criza provocata de coronavirus, cu distantarea sociala si recesiunea, numeroase sunt sectoarele care au fost afectate si chiar au ajuns sa reduca din angajati. Incertitudinea este la scara mondiala. Pentru cei care aveau de mult in minte o afacere online, aceasta perioada devine ideala pentru a incepe ceva online. Intrebarea este urmatorea: in ce afacere sa ne lansam?

Lanseaza-te in blogging strategic
Mii de bloggeri traiesc in ziua de azi din scris, scriu despre pasiunile lor sau despre un anumit domeniu de competenta. Reteta: alege o audienta, o nisa si creeaza un continut epic pentru a castiga trafic de monetizat.

Poti deveni profesionist in mareketingul de afiliere
Marketingul afiliat consta in a castiga un comision din vanzarea de produse sau servicii ale unor companii prin intermediul YouTube, retele sociale. De ce sa te lansezi in marketingul de afiliere? Avantajul este acela ca nu este nevoie sa creezi produsul. Poti pur si simplu sa aderezi la un program de afiliere (cum este cel oferit de Amazon spre exemplu) sis a recomanzi produsul care ar putea fi pe plac audientei tale.

Poti sa te lansezi in design infografic
O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte…in ziua de azi apelam din ce in ce mai des la grafica pentru a ne vehicula mesajele. Fie ca este vorba despre o companie, de un mesaj publicitar sau de sectorul public, avem nevoie de ilustrarea web.

De ce designul grafic este o idee buna ca si afacere online?
Daca esti pasionat de grafica acest lucru este foarte bine deoarece este un domeniu in continuare la mare cautare. Chiar daca concurenta este acerba pe piata, trebuie sa alegi strategia comerciala adecvata pentru a gasi o pozitie castigatoare. Cele mai cerute creatii sunt design de logo, brosuri, inforgafii, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.