Primarul din Mangalia foarte preocupat de imaginea statiunii Olimp!

Chiar daca ne aflam abea la sfarsitul lunii ianuarie, primarul, Radu Cristian, primar al orasului Mangalia, s-a plimbat prin statiunile estivale si a dat ordin ca pana pe data de 01 aprilie 2013 , statiunea Olimp sa fie curatata si ingrijita pentru a-si putea primii vizitatorii odata cu incalzirea vremii.

Primarul Mangaliei doreste sa infumuseteze toate statiunile din sudul litoralului ( care tin de primaria Mangalia bineinteles) si se pare ca a inceput sa i-a masuri. Acesta doreste sa amplaseze mai multe panouri informative in statiuni,  sa reamenajeze parcarile, gardurile de sarma vor fi imbracate cu verdeata iar toate chiscurile ilegale vor disparea. Se pare ca Cristian Radu este pus pe treaba si vrea ca totul sa fie gata odata cu inceperea primaverii!

Statiunea Olimp obisnuia sa fie una din perlele litoralului, preferata de politicienii si sefii statului, insa din cauza lipsei de interes a autoritatilor din ultimii ani, aceasta nu a mai fost ingrijita ba mai mult a fost lasata in paragina. Conditiile de cazare Olimp sunt in general de la satisfacatoare spre  bune, hotelurile din zona fiind destul de vechi, insa exista si unitati de cazare de lux ce ofera conditii excelente! Olimp este o statiune foarte frumoasa ce ofera turistilor o plaja intinsa, curata si o apa lipsita de alge si pietre.

Ca si posibilitati de petrecere a timpului liber, in statiunea din sudul litoralului, se regasesc cateva restaurante foarte bune, spatii verzi, locuri de joaca special amenajate pentru copii, terenuri de golf sau tenis dar si discoteci pentru turistii mai petrecareti. Un obiectiv turistic al statiunii Olimp il mai reprezinta si Padurea Comorova, o adevarata oaza de vegetatie aflata la malul Marii Negre.

Pentru vara anului 2013, autoritatile se asteapta ca odata cu reamenajarea statiunii, turistii si numarul rezervarilor de cazare sa fie in numar mult mai mare si statiunea Olimp sa fie apreciata la adevarata valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.