Cateva informatii folositoare privind statiunea Sinaia

Indiferent de perioada anului in care preferati sa vizitati Sinaia modalitati de recreere sunt o multime. In anotimpul cald si anume vara puteti practica sporturi precum tenis, alpinism, pescuit sau puteti participa la nenumaratele drumetii organizate. Pentru turistii mai petrecareti , se gasesc  in statiunea Sinaia si diferite  baruri, cluburi, restaurante si Cazinoul Sinaia, unde se organizeaza spectacole de cabaret. Serviciile oferite sunt de o calitate superioara deoarece este una dintre cele mai vizitate statiuni montane din tara. Atractia principal o reprezinta insa partiile de schi. Pentru aceia mai indrazneti o alegere potrivita ar fi Partia Carp transportul fiind asigurat atat cu vechea telecabina cat si cu telescaunul deschis recent iar pentru cei care inca sunt la inceput in arta schiului ar fi partiile Drumul Vechi, Poiana Stanii Regale si Partia Turistica.

Turistii care prefera  cazare in Sinaia in luna septembrie se pot bucura de Festivalul Sinaia Forever, un eveniment in cadrul caruia se pot admira costume si masini din perioada interbelica. Ca si puncte de atractie Castelurile Peles si Pelisor sunt cele mai vizitate obiective turistice din Statiunea Sinaia. Alte obiective culturale sunt Manastirea Sinaia (inchinata Sf. Maria), Casinoul Sinaia, Casa de Vanatoare Foisor si garile regale. Localitatea Sinaia este singura care detine doua gari regale, in cea mai veche dintre ele oprind trenul Orient Expres considerat cel mai cunoscut tren din Europa.

In privinta unitatilor de cazare in Sinaia, exista pensiuni de 2 margarete pana la hoteluri de 5 stele, astfel satisfacand pretentiile tuturor clientilor de la cei mai modesti la cei mai exigenti! Fiecare pensiune incearca sa ofere conditii cat mai bune si servicii de calitate la preturi rezonabile. Eu va sfatuiesc sa va interesati foarte bine pe internet si sa alegeti din varietatea de oferte expuse acolo pentru a va gasii locatia de  cazare  potrivita pentru dumneavoastra.  Pe site-urile de pe internet veti avea posibilitatea sa vizualizati pensiunile, sa aflati tarife si alte informatii folositoare dar si sa vedeti impresiile turistilor ce au fost deja acolo!

In concluzie, statiunea Sinaia este o locatie ce merita vizitata si va recomand in cazul in care nu ati avut posibilitatea pana acum sa ajungeti in statiune sa o faceti ! Cu siguranta veti revenii acasa multumiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.