Bucurati-va prietenii cu mesaje inedite

Sarbatorile de iarna sunt sarbatorile familiei, sarbatorile care ne fac sa ne apropiem de cei dragi tot mai mult, sarbatorile care ne fac mai sensibili si mai emotivi.

De Craciun, magia este parca la ordinea zilei. Craciunul este perfect. Bradul impodobit cu luminite, globuri si beteala, casa aranjata special cu diverse decoratiuni, mancarurile specifice si traditiile sunt punctele cheie ale acestei sarbatori.

Traditia colindului este pastrata din generatie in generatie. La gradinita cei mari invata sa cante colinde pentru Mos Craciun, iar mai apoi invata ca, defapt, colindul este o metoda de a induiosa sufletul celor din jur si de a vesti nasterea Domnului Iisus. Nu trebuie insa sa uitam de faptul ca, chiar daca suntem in vacanta sau suntem plecati in concediu, prietenii si restul familiei noastre sunt si vor fi mereu acolo pentru noi. De aceea trebuie neaparat sa le trimitem fiecaruia un sms de craciun deoarece printr-un astfel de mesaj vor reusi sa le induiosam sufletele si sa isi dea seama ca desi sunt departe noi inca de gandim la ei.

Revelionul este deasemenea o petrecere foarte frumoasa. De Anul Nou exista si mai multe traditii respectate in special de copii care merg cu clopotelul, cu capra si cu semanatul in fiecare an din casa in casa. Fiecare din noi isi poate ura cunoscutii printr-un mesaj. Puteti sa alegeti de pe site-urile cu mesaje de revelion cele mai frumoase uraturi si puteti sa le si personalizati, sa le adaptati conform propriilor dumneavoastra criteria.

Daca vreti sa fiti mai conservatori atunci puteti sa scrieti mesajul intr-o scrisoare sau o felicitare pe care sa o expediati prin posta. Daca vreti sa alegeti metoda mai simpla atunci un SMS sau un e-mail este ideal deoarece va fi trimis in timp real iar persoana in cauza il va citi mult mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.