Destinație: Bucuresti – Restaurante cu vedere: Bucuresti de sus

Cand vine vorba de restaurante, Bucurestul nu este lipsit de diversitate. Si in ceea ce priveste restaurantele „inalte”, oferta este de asemenea bogata. Situate in zonele de afaceri sau turistice ale orasului, aceste locuri vin cu vederi spectaculoase, meniuri sofisticate si setul perfect pentru o cina importanta, fie ea romantica sau de afaceri.

Dezvoltarea de noi cladiri de birouri in partea de nord a Capitalei a dus la deschiderea a numeroase restaurante in aceasta zona, unele dintre ele iesind in evidenta cu inaltimea la care se afla. Una dintre ele este 18 Lounge. A lua masa la acest restaurant, numit dupa numarul de etaje la care se gaseste, inseamna ca ai o vedere delicioasa spre bulevardul Kiseleff si lacul Herastrau. Restaurantul poate gazdui 180 de persoane in interior si 60 pe terasa si are, de asemenea, un bar cu o atmosfera relaxata.

In nordul orasului, in vecinatate cu Pipera, gasim Elfi Urban Kitchen si Sky Bar, un loc unde aveti posibilitatea sa incercati un meniu divers, urban, pe langa pizza. Aici, clientii se pot bucura de un tiramisu sau o pavlova, in timp ce urmaresc culorile frumoase ale apusului.

Tot in nord, la etajul 36 al cladirii SkyTower, Nor Sky Casual Restaurant poate dovedi locatia potrivita pentru o cina romantica sau o intalnire de afaceri, toate cu vedere la oras de la 136 de metri inaltime. Mobilierul locului a fost proiectat sa aiba o inaltime maxima de 86 de centimetri, pentru a nu bloca nicio parte a privelistii. Meniul, cu influente internationale, poarta amprenta locatiei si include preparate precum Salata Nor La Borcan, platoul cu fructe de mare Spectaculosul 36 sau Nor Deasupra Unui Cuib De Ciocolata un desert cu trei texturi de ciocolata sub un nor de vata de zahar.

Venind spre Kilometrul Zero al Capitalei, in zona Pietei Victoriei, Sole Restaurant & Luna Bar este un loc pe care multi aleg sa sarbatoreasca evenimente de familie, precum nunti sau botezuri. Restaurantul este situat la etajul 15 si ofera o panorama speciala a imprejurimilor. Cei care se opresc pot incerca diverse mancaruri cu paste si fructe de mare, printre altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.