Cum alegem o crema pentru tenul uscat?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Inainte de a-ti spune cum poti alege o crema pentru tenul uscat trebuie sa te asiguri de faptul ca pielea ta apartine acestui tip de epiderma. In tinerete, pielea uscata pare perfecta si nu pune niciun fel de probleme. Nu are porii deschisi, tenul este mat.

Cu toate acestea, pana la 25 de ani, este posibil sa remarci aparitia primelor riduri, acestea se formeaza din cauza lipsei de umiditate in grosimea epiteliumului. Un lucru care te determina sa iti ingrijesti mai mult tenul uscat si sa cauti crema potrivita.

Important! Principala caracteristica a acestui tip de ten este urmatoarea: practic, nu dispune de un strat protector si, drept urmare, aceasta lipsa trebuie compensata printr-o crema de fata pentru pielea uscata.

Cum alegem o crema pentru tenul uscat?

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei creme pentru tenul uscat, produsele hipoalergenice ar treui privilegiate. Crema ar trebui aleasa de la un producator cunoscut si ar trebui sa contina ingrediente imbogatite cu vitamine, microelemente si ingrediente hidratante. Crema trebuie sa fie testata de dermatologi si nu trebuie sa provoace iritatii. Mirosul cremei ar trebui sa fie neutru, fara mirosuri puternice sau intepatoare.

Daca alegi o crema pentru pielea delicata a fetei trebuie sa fii atent la compozitia sa. Stratul bariera este capabil sa formeze substante precum ceramidele care vor umple aeste pierderi ce au loc in timpul spalarii pe fata.

O crema pentru tenul uscat trebuie sa contina depantenol, o substanta capabila sa creeze un strat protector al pielii, prevenind efectele nocive asupra pielii dar si atacul bacteriilor.

Crema pentru tenul uscat trebuie sa contina vitamine si substante utile.

Substantele utile pentru tenul uscat sunt:

– Vitaminele A si E;
– Vitamina D;
– Ulei de masline;
– Grasime animala;

Astfel, cea mai buna crema pentru tenul uscat este un produs care contine multe vitamine si uleiuri. Trebuie achiziitonata de la marci cunoscute, in fucntie de grupa de varsta.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.