Cum se poate adopta nuanta de ocru in interiorul casei tale?

Aceasta nuanta de galben- auriu, rezervata cel mai adesea pentru un decor exotic, a iesit de curand pe potecile batatorite pentru a « inflacara » sezonul rece. De utilizat in aceasta iarna fara moderatie deci.

Aceasta nuanta pamantie compusa din pigmenti naturali a revenit in forta in lumea decoratiunilor interioare in acest an. O culoare cu cele mai variate nuante, care poate sa mearga de la un bej-gri, pana la mustariul cel mai galben, care schimba imediat interiorul casei tale. Ocrul va putea fi combinat de minune atat cu un moblier vintage, industrial si mai campenesc, cat si cu unul de inspifratie safari de iarna.

Ocrul merge de minune in acelasi timp si cu nuantele mai sofisticate precum lemnul inchis sau catifeaua.

Perdele in nuante de ocru pentru a dinamiza o incapere a casei. Structura metalica a unei ferestre, peretele elegant al unei biblioteci in nuante de verde inchis, foarte actual si un mobilier grafic, vor fi cel mai bine puse in valoare de nuantele de ocru si de portocaliu. Vei obtine astfel un interior cu o alura citadina, eleganta si sobra. Fotoliile sau canapeaua in aceeasi nuanta vor ilumina si ele totul si vin cu un plus de veselie si de dinamism.

Peretii in nuante de ocru sunt cei care te vor ajuta sa ai un decor inspirat de o hacienda spaniola. Vrei sa ai la tine acasa un living de inspiratie mexicana? Ocrul, accentuat de pigmentii minerali, este cel care te va ajuta sa accentuezi aceasta astmosfera.

Dar un living Art Deco, va fi si el cel mai bine pus in valoare de nuantele de ocru. Adica vei obtine cel mai frumos joc dintre rece si cald. Albastrul peretilor va fi astfel cel mai bine pus in valoare de perdele si fotolii in nuante de ocru. Motivele grafice vor pune si ele cel mai bine in valoare totul.

Un living in negru si ocru. Vei obtine cu ajutorul acestor doua nuante cel mai cosy si mai fermecator salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.