Ce aspecte ai in vedere atunci cand cumperi camere de supraveghere pentru exterior

Paza buna trece primejdia rea” este o expresie reprezentativa pentru persoanele care aleg sa foloseasca sisteme de supraveghere performante, cu ajutorul carora sa aiba certitudinea ca atunci cand nu sunt acasa, caminele personale sunt in siguranta!

Avand in vedere ca din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi vanda apartamentele si sa se mute in complexe rezidentiale, la casa, este important ca ei sa ia in calcul si un mod prin care sa se protejeze de situatii neplacute.

Cu ajutorul unor camere de supraveghere hikvision, toti proprietarii se pot bucura de siguranta in permanenta, intrucat riscurile de a fi talhariti sunt cu mult mai mici atunci cand casele si vilele sunt monitorizate video.

Specialistii Skut ofera in randurile ce urmeaza detalii importante pe care consumatorii trebuie sa le aiba in vedere inainte de a face o investitie, astfel incat sa poata lua cea mai buna decizie!

Camere de supraveghere analogice sau digitale?

Pentru inceput, consumatorii trebuie sa stie ca pot alege intre camere de supraveghere analogice si digitale. De exemplu, cele din prima categorie transmit informatia prin intermediul cablurilor coaxale, iar imaginile au o rezolutie relativ mica, spre deosebire de sistemele digitale, care sunt mult mai performante si ofera rezultate calitative din toate punctele de vedere.

In cazul in care utilizatorii au nevoie de imagini din care sa poata observa foarte clar detalii fine, atunci preferabil este sa aleaga camerele digitale, chiar daca preturile acestora sunt usor mai ridicate in comparatie cu cele ale modelelor analogice.

Ce trebuie sa includa kit-ul?

Inainte de a face o investitie, utilizatorii trebuie sa analizeze si elementele include in kiturile sistemelor de supraveghere. Ideal este ca acestea sa cuprinda urmatoarele: un DVR, adica un Digital Video Recorder, care se ocupa de centralizarea, dar si redare informatiilor inregistrate, camere video (intre 4 si 16 camere, in functie de modelul ales), un Hard-Disk cu ajutorul caruia sunt stocate inregistrarile, dar si alte accesorii moderne, precum sursa de alimentare, cablurile mufate sau coaxale ori mufele BNC.

Distanta focala a lentilei

Un alt element tehnic foarte important la orice camera supraveghere video este referitor la distanta focala a lentilei. Aceasta poate fi de 2,8 mm, 3,6 mm, 6 mm sau 12 mm. Important de stiut este faptul ca atunci cand valoarea distantei este mai mica, unghiul de acoperire al sistemelor de supraveghere este mai mare. Recomandat este sa se aleaga dispozitive cu ajutorul carora sa se poata avea acces la o arie cat mai extinsa, pentru a putea monitoriza cat mai mult spatiu dimprejurul casei.

Design

Nu in ultimul rand, designul este si el important. De preferat este ca dispozitivele de supraveghere sa fie discrete, sa aiba o nuanta care nu iasa in evidenta si sa se potriveasca, per ansamblu cu fatada cladirilor pe care sunt amplasate. Chiar daca acest detaliu nu este unul definitoriu cand vine vorba despre elementele tehnice, proprietarii de case isi doresc sa construiasca un mediu placut si interesant din toate punctele de vedere, inclusiv in exteriorul caminului personal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.