7 motive pentru care merita sa dormi direct pe saltea

Saltele sunt cele mai importante elemente pentru un somn bun si odihnitor. Cand nu mai poti de oboseala, dupa o zi lunga si grea te gandesti la patul tau de acasa, la cat de moale e, la cat de bine te simti in el si la bucuria unui somn adanc. Dar chiar ai nevoie de un pat? De sa nu dormi direct pe saltea? Pana la urma si saltelele sunt obiecte de mobilier in sine, patul e doar cadrul care le sustine si care, impreuna, realizeaza dormitorul in sine. Dar daca scoatem patul din ecuatie, si ramanem doar cu salteaua o sa dormim la fel de bine si vom avea un dormitor si mai practic. Uite de ce. Si daca cauti niste modele noi de saltele, viziteaza tamos.ro, gasesti acolo saltele numai bune de asezat pe podea.

saltele

  • Nu o sa iti mai fie frica ca o sa pici din pat. Mai jos de atat nu ai unde sa mergi.
  • Pentru copii va fi o mare usurare dormitul direct pe saltea, nu mai pot gasi astfel monstri sub pat (serios!)
  • E mult mai usor sa cureti in jurul unei saltele decat in jurul unui pat. Salteaua eventual o poti si muta mult mai usor.
  • Daca ai un dulap mai mare poti sa bagi salteaua in dulap dimineata, sa ai mult mai mult spatiu liber in dormitor. Avantajos mai ales pentru camerele mici.
  • Ocupa mai putin spatiu ca un pat si din punct de vedere vizual
  • Iti dau o altfel de senzatie, parca gravitatia este mai puternica cand esti mai aproape de podea, ai o alta senzatie de suport, are un efect calmant.
  • Sa nu uitam ca fara un pat economisim si bani, bani pe care eventual ii putem folosi pentru a cumpara o saltea mai buna, care sa ne ofere mai mult confort si sprijin lombar. Pana la urma salteaua este cea care conteaza.

Uite 7 motive pentru care merita sa incerci sa dormi direct pe o saltea. E tot ce ai nevoie pentru un somn bun.

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.