O insula a petrecerilor: Jost Van Dyke

Va plac noptile albe si va doriti o vacanta cu toti prietenii, o vacanta in care sa petreceti intr-un loc ideal? Atunci Jost Van Dyke este locul pe care il cautati. Este o insula destul de mica ca marime, insa foarte dezvoltata din punctul de vedere al localurilor de aici.

jost van dyke„Party Island”, asa cum a fost numita aceasta insula are peste 20 de baruri si mai multe localuri, restaurante si cafenele, locuri in care va puteti petrece timpul liber atat ziua cat si noaptea. Aici, fiecare bar merge in special pe traditia bauturii de pe aceasta insula, „Painkiller” fiind specialitatea fiecarui loc. Aceasta bautura este defapt un cocktail din rom, nuca de cocos, ananas si suc de portocale, fiind o bautura exceptionala.

Totusi, daca dupa distractie va doriti si putina relaxare, plajele de aici sunt numai bune pentru a va reface dupa o noapte de nesomn. Pe plaja veti gasi si restaurante care ofera o varietate de prepareate, dar si un magazin cu suveniruri daca vreti sa va cumparati ceva care sa va aduca aminte de perioada petrecuta pe aceasta insula.

Daca sunteti pasionat de sporturile in apa, atunci in apele de aici puteti face mai mult decat un simplu inot, deoarece exista posibilitatea practicarii scufundarilor pentru a va bucura si de frumusetea apelor pe interior. Pe plaja va puteti delecta si intr-un hamac, savurand o delicioasa bautura racoritoare.

Daca vreti sa va deplasati intr-o plimbare si in alte locatii apropiate de aceasta insula, atunci puteti vedea si insulele Little Jost Van Dyke, Sandy Spit, Sandy Cay si Green Cay. Pentru a ajunge in aceste locatii puteti sa luati un „water taxi” care va va plimba peste tot.

In Jost Van Dyke va puteti caza la diferite hoteluri si cabanute, in functie de preferintele dumneavoastra. Direct aici puteti ajunge numai cu barca, deoarece insula nu are aeroport. Asadar, puteti naviga din St. Thomas si St John.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.