Sporturile care ne ajuta sa ardem un numar mare de calorii

Urmeaza sa mergi in vacanta si ti-ai dori sa scapi de cateva kilograme pentru a arata perfect in costumul de baie ? Descopera care sunt sporturile care ard un numar mare de calorii.

Nimic nu este mai eficient decat o sedinta de sport pentru a arde caloriile. Insa nu toate necesita aceeasi energie. Nu toate tipurile de sport solicita aceleasi grupe de muschi.

Schi de fond. Pana la 1150 de calorii pe ora. In materie de ars calorii se afla pe primul loc. Atuurile sale? Solicita in mod constant toti muschii. Si, deoarece se practica in sezonul rece, corpul are nevoie sa se reincalzeasca…si, arde si mai multe calorii. Evident, numarul de calorii arse depinde si de nivelul de dificultate parcurs.

Ciclism. Pana la 850 de calorii pe ora. Ciclismul este un aliat de pret pentru toti cei care vor sa isi sculpteze muschii fesieri. Daca vrei sa arzi un numar cat mai mare de calorii atunci trebuie sa accelerezi ritmul si sa cresti nivelul de dificultate pe parcurs.

Squash. Pana la 820 de calorii pe ora. Un sport extrem de reputat pentru faptul ca arde un numar mare de calorii, squash necesita forta si intensitate. Ideal in combinatie cu o sedinta de antrenament cardio. Permite sculptarea bratelor si nu numai. Se lucreaza si picioarele, muschii fesieri si abdominali.

Boxul. Pana la 800 de calorii pe ora. La fel ca si kung-fu, judo, taekwendo, boxul pune in miscare intreg corpul. Fara sa mai punem la socoteala virtutile acestui sport asupra moralului si spiritului (necesita o concentratie sporita).

Coarda de sarit. Pana la 800 de calorii pe ora. Coarda de sarit se bucura din nou de popularitate in randul celor care fac miscare zi de zi si vor sa arda caloriile. Si pe buna dreptate doearece ne permite sa ne sculptam silueta si sa ne stimulam coordonarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.