Cum si de ce sa alegi un wedding planner?

De mai bine de 10 ani, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa apeleze la un wedding planner. Venita din SUA, aceasta profesie magica este din ce in ce mai solicitata de viitorii miri. Ce este un wedding planner? De ce sa alegi unul? Cum sa il alegem pe cel potrivit?

Din punct de vedere istoric, organizatorul de evenimente a existat, mai mult sau mai putin, intotdeauna. In familiile de aristocrati acesta avea rolul de a organiza intalnirile dintre copii si parinti, sa rezolve problemele financiare puse de un astfel de eveniment precum si ultimele detalii pentru ca ziua cea mare sa fie una de vis. In anii 2000 tinerii au inceput sa urmeze aceasta tendinta aparuta in SUA, incep sa apeleze la serviciile unor wedding planners.

Intre stresul alegerii rochiei de mireasa perfecta, alegerea DJ-ului, a salii, a invitatiilor si a meniului, pregatirea unei nunti poate fi extrem de stresanta. Wedding planner-ul devine in aceasta situatie cea mai potrivita solutie – el este cel care coordoneaza, planifica totul in cele mai mici detalii si devine confidentul mirilor.

Wedding planner-ul devine un intermediar intre cererile mirilor si clientii la care apeleaza pentru diferitele servicii necesare. O poate insoti pe mireasa sa incerce mai multe rochii, la proba coafurii de mireasa si sa isi dea cu parerea. Poate veni cu alternative la care mirii poate nu s-au gandit pentru a face din aceasta zi speciala una unica, memorabila.

Se ocupa de conceperea invitatiilor si de trimiterea acestora. Gaseste un Dj si un fotograf potrivit. Decoreaza sala in functie de gustul si preferintele mirilor si administreaza bugetul acestora.

Numeroase sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un wedding planner. Lipsa de timp a cuplurilor este cu siguranta cel mai citat argument. Fara sa mai punem la socoteala ca ne scapa de stres si de o multime de drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.