Politele de Asigurari de Sanatate

Ti s-a intamplat si tie ca pentru o simpla raceala sa fii nevoit sa stai la coada la usa doctorului cu orele pentru a putea fi consultat. Evident. Acesta poate nu este unul dintre cele mai nerelevante exemple legate de modul in care esti tratat in spitalele si policlinicile de stat. Situatia este destul de gri in sectorul de sanatate din multe puncte de vedere, atat pentru pacienti, cat si pentru cadrele medicale care beneficiaza de salarii nicidecum pe masura muncii depuse.

In ultimii ani au aparut si in Romania din ce in ce mai multe clinici private de sanatate, dotate cu aparatura moderna, care ofera servicii medicale de calitate si evident avand cadre medicale platite corespunzator care isi fac deci treaba cu dedicatie.

Reforma sanatatii in Romania a fost discutata si rediscutata. S-a vorbit despre introducerea sistemului de coplata pentru beneficierea de servicii medicale, cat si de impunerea incheierii unai polite de asigurare de sanatate obligatorii. Daca s-ar impune incheierea obligatorie a politei de asigurare de sanatate, vor fi scutiti de la aceasta prevedere numai copiii, pensionarii, studentii pana in 26 de ani fara venituri, cat si rudele de gradul 1 ale asiguratului care vor putea beneficia de servicii medicale in baza politei de asigurare a asiguratului. Intr-o astfel de situatie, cei care nu incheie respectiva polita de asigurare, vor putea beneficia de servicii medicale gratuite numai in sistem de urgenta. Printr-o astfel de polita de asigurare obligatorie veti beneficia de servicii medicale uzuale (investigatii medicale, tratament, diverse interventii etc.). Cei care doresc sa beneficieze de polite de asigurare de sanatate mai complexe,vor trebui sa plateasca in plus pentru serviciile medicale respective. Ambele polite de asigurare se presupune ca nu vor putea depasi 50 de euro. Pe AsigurarideSanatate.com veti putea intra in posesia unor oferte foarte variate de pret la diferite companii de asigurari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.