De ce este utila o masa de masaj portabila

In practica actuala a terapiei prin masaj o masa de masaj portabila este tot mai utilizata de catre maseurii care isi desfasoara activitatea si in afara unui cabinet specializat. Motivul principal este cererea venita din partea persoanelor interesate de a beneficia de astfel de tratamente de intretinere sau medicale direct la domiciliu, eliminand astfel deplasari consumatoare de timp, sau in cazuri deosebite din punct de vedere medical dificultatea efectiva de a ajunge la sediul centrului de masaj.

Un terapeut maseur stie ca starea de confort a clientului sau sta si ea la baza reusitei masajului si pentru acest motiv este interesat sa utilizeze echipament profesional in sesiunile de masaj pe care le practica. Masa de masaj portabila intra in aceasta categorie si, contrar primei impresii, atunci cand se incadreaza in normele specifice profesionale este la fel de utila ca una stationara.

Utilitatea unei astfel de echipament portabil pentru acordarea masajului consta in mobilitatea pe care o confera practicianului astfel incat acesta sa poata raspunde unui anumit tip de clienti care il solicita. In plus terapeutul va beneficia de toate avantajele tehnice pe care masa de masaj portabila le include pentru ca producatorii acestor mese au inclus posibilitaea atasarii tuturor dispozitivelor care sunt disponibile oricarei mese de masaj clasice ce este utilizata in centrele medicale.

Configurarea unei mese de masaj portabile este la indemana si necesitatile maseurului care va putea dispune in functie de tipul de masaj pe care il va practica de toate elementele care masa le ofera. Toate avantajele din acest punct de vedere sunt in primul rand in favoarea clientului, dar si a terapeutului pentru ca acesta poate sa isi adapteze masa de masaj portabila exact in pozitia si cu accesoriile pe care le considera utile la fiecare masaj pe care il va oferi.

Astfel un set de role pentru sustinerea genunchilor sau suportii pentru sustinerea bratelor sunt elemente care sunt sunt extrem de utile pentru client in timpul masajului, creand astfel relaxarea pe care acesta o doreste si amplificand calitatea masajului pe care il primeste. O masa de masaj portabila profesionala este suficient de solida incat sa asigure preluarea fara incidente a greutatii clientilor, fiind conceputa si fabricata cu materiale si elemente de pliere de cea mai buna calitate.

Garantia acestei calitati o puteti primi utilizand produsele pe care brand-ul Theia Massage vi le propune beneficiind in mod direct de avantajele dezvoltarii unei afaceri personale care va aduce satisfactie personala si sanatate in acelasi timp pentru cei care agreaza masajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.