Cea mai buna tigara electronica? Care sunt criteriile ce decid asta?

Cei care cauta o alternativa mai sanatoasa de a fuma stiu ca au la dispozitia tigara electronica. Exista mai multe tipuri de astfel de tigari, printre care si tigara electronica smokemania pe care o putem include in topul celor mai interesante. Totusi, nu este suficient sa ai la indemana un brand pentru a achizitiona o tigara de buna calitate. Exista o multime de elemente de care trebuie sa se tina cont, multe dintre ele cu o importanta foarte mare.

De ce trebuie sa se tina cont la achizitia tigarii electrnice?

Tipul de kit. Un kit de tigara electronica reprezinta un ansamblu de dispozitive folosite pentru vapat. Exista si varianta unor simple vaporizatoare, insa este mult mai indicat sa se achizitioneze un kit, deoarece ofera flexibilitate mult mai mare. Un kit include baterii de schimb, arome, cartomizoare, vaporizoare de rezerva si tot ceea ce este necesar pentru vaparea imediata.

Bateria. Este si ea foarte importanta, deoarece decide cat de mult se poate vapa. O baterie medie poate sa tina pana la 26 de minute cu butonul apasat, ceea ce inseamna 7-8 ore de folosire pentru un fumator inrait. Exista si baterii mai mari, insa si baterii ceva mai slabe.

Design. Este alt element de care trebuie sa se tina cont. Daca in trecut majoritatea tigarilor electronice erau construite in asa fel incat sa arate la fel ca si o tigara normala, astazi forma poate sa fie foarte diferita in asa fel incat sa reprezinte producatorul si sa fie cat mai usor de folosit. Designul nu influenteaza experienta vapatului, insa poate sa transforme aceasta activitate intr-una foarte interesanta.

Calitatea consumabilelor. Acesta este principalul criteriu de care trebuie sa se tina cont. In functie de calitatea consumabilelor, costurile vapatului pot sa scada sau sa creasca. De regula, consumabilele sunt definite de lichidul tigarii si de atomizor, care trebuie sa fie schimbat o data la cateva luni.

Gasirea tigarii electronice perfecte tine si de experienta, asadar, inainte de achizitie este esentiala o informare cat mai serioasa. Incearca sa descoperi ceea ce vapeaza alti prieteni, inscrie-te pe forumuri de specialitate, intreaba cat mai multa lume despre experienta pe are o au si descopera care este forma potrivita pentru ceea ce iti doresti. Odata ce ai dat de tigara electronica perfecta, vei putea sa te bucuri din plin de placerea vapatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.