Canapeaua din catifea- cum se poate accesoriza?

Matasoasa si calduroasa, canapeaua din catifea vine cu un plus de dulceata si de blandete pentru spatiile mai mari care sunt putin mai reci in acelasi timp. Combina canapeaua ta din catifea cu un strop de exotism si vei obtine cel mai frumos si mai trendy decor pentru 2018….

Foarte in voga in ultimii ani, canapeaua din catifea se potriveste de minune cu orice tip de interior. Un nou design, noi culori minunate… canapeaua este cea care schimba toate codurile in 2018 pentru ca cel mai nobil material, catifeaua sa ocupe un loc de cinste la noi in salon.

Solara, couture, design, fifties, girly sau foarte cool, canapeaua din catifea se poate reinventa in mii si mii de feluri. Este cea care va da tonul si care te va ajuta sa iti afirmi stilul.

Canapeaua din catifea va fi astfel cel mai bine pusa in valoare de lemnul natural in nuante inchise, de culorile foarte vii si de pete de auriu.

Datorita dulcetii sale si aspectului sau catifelat, canapeaua din catifea arata luminoasa si primitoare, chiar si atunci cand are nuante mai inchise sau mai reci. Evita deci pe cat posibil nuantele prea vii sau prea tipatoare, pentru a privilegia nuante mai neutre precum griul, albastrul sau taupe. Nu ezita si adauga una sau doua nuante in tonuri diferite, de ocru auriu, mustariu sau turcoaz. Aici se poate profita din plin de lampi, de perne, de fotolii…

Si pentru a « sparge » putin latura mult prea teatrala a canapelei de catifea, te poti folosi de unele elemente de decor inspirate de calatorie- de perne cu un imprimeu etnic, de o oglinda cu elemente mai interesante sau un covor imprumutat de la berberi.

Metalul, materialele lacuite sau cele pufoase, nuantele de negru sunt elementele care vor pune cel mai bine in valoare o canapea din catifea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.