Cum alegi o cutie postala pentru bloc?

Daca locuiesti la bloc ai nevoie de o cutie postala. Fie ca este pentru facturile care inca iti vin pe hartie, fie ca este pentru reclame sau pentru diverse produse pe care le comanzi si ajung atunci cand nu esti acasa, utilitatea unei cutii postale bloc  este cat se poate de mare. Te-ai gandi ca este un simplu produs realizat din material caruia nu trebuie sa ii acorzi o atentie foarte mare, insa daca vrei ca experienta pe care o ai sa fie cat mai buna, trebuie sa tii cont de cateva criterii inainte de a achizitiona una.

Care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand achizitionezi o cutie postala?

  1. Parerile celorlalti vecini. Este de preferat ca toata lumea de pe scara sa opteze pentru cutii postale  la fel, in asa fel incat aspectul casei scarii sa fie cat mai placut. Pe piata exista variante de cutii postale speciale pentru scarile de bloc, care contin cateva zeci de compartimente, sau cutii individuale.
  2. Material. Se poate opta pentru mai multe materiale, insa cel mai popular este metalul. Acesta rezista la temperaturi scazute, la o utilizare intensa si chiar la diverse actiuni de tip vandal.
  3. Modul de securizare. Poti inchide cutia postala cu o simpla cheie si un lacat sau cu o broasca ceva mai complexa. Daca stii ca in cutie vor ajunge lucruri valoroase, trebuie sa te asiguri ca nu poate oricine sa deschida cutia. Exista inclusiv variante de deschidere cu amprenta, care pot fi mai mult decat utile.
  4. Numarul de fante. De regula, cutiile postale pentru bloc au o singura fanta, deoarece partea din spate este lipita de perete. Exista si posibilitea ca produsul sa fie montat pe usa de intrare si sa contina doua fante: una la intrare, pentru introducerea corespondentei si una in spate. Cutiile cu mai multe fante sunt ceva mai eficiente si mai sigure.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand montezi cutia?

Este bine sa te asiguri ca este bine montata, in asa fel incat sa nu pice din perete de la greutatea proprie.  Pentru o securizare mai buna, incearca sa vorbesti cu vecinii sa instalati si un sistem de supraveghere video care sa directioneze catre cutii. Daca ai o cutie postala bine securizata, vei putea sa primesti o multime de lucruri, chiar si produse foarte valoroase, fara a-ti face probleme in ceea ce priveste siguranta lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.