Adevarul despre solutiile de deratizare rozatoare

Solutii de deratizare profesionale
Solutii de deratizare profesionale

Cand e vorba de deratizare, putini sunt cei care sa nu inteleaga necesitatea unui astfel de tratament. Insa ceea ce ii sperie pe foarte multi dintre proprietarii sau administratorii unor spatii, inainte de a apela la serviciile unor profesionisti in deratizare rozatoare, sunt aspectele ce nu sunt intelese cu claritate – destul de numeroase, de altfel. Despre aceste preconceptii sau pareri eronate vom vorbi in articolul de azi, in randurile ce urmeaza.

Gaseste la Vulpea Ucigasa solutii de deratizare in Bucuresti!

Un tratament de deratizare nu trebuie sa fie toxic, in mod neaparat. Din contra, conform normelor si legislatiei in vigoare (eliberate de Ministerul Sanatatii din Romania), aceste operatiuni trebuie sa nu dauneze mediului inconjurator sau oamenilor. Daca e aleasa o firma profesionista, de incredere, ea isi va prezenta metoda de lucru si materialele utilizate in oferta: deseori sunt astfel folosite momeli atractante nontoxice, prin care intr-un prim pas se monitorizeaza activitatea rozatoarelor. Mai apoi sunt folosite raticide pe baza de cereale si carne (ce au in componenta si Racumin TP sau Racumin Pasta, in unele cazuri).

O firma de deratizare, din Bucuresti, va putea sa abordeze doar spatiile interioare de tip rezidential, cred unii. Nimic mai gresit! VulpeaUcigasa.ro reuseste sa aplice de multi ani de zile tratamente complexe, cu rodenticide profesionale ce actioneaza pentru deratizarea de colectivitati, mijloace de transport in comun, cladiri industriale, depozite agricole ori structuri sanitare.

– Deratizarea rozatoarelor nu e intotdeauna un proces complicat, ce necesita mari eforturi sau sacrificii din partea celor ce detin spatiile contaminate (sa le numim asa). Dimpotriva, exista solutii de tratament complet ce se rezuma la doar doua etape:

1. Vizionarea spatiului problematic – in acest pas se vor identifica rozatoarele ce populeaza acea locatie, se vor gasi zonele de trafic ale acestora (sobolani sau soareci). Apoi se va stabili o strategie de combatere a acestora; nu va fi ignorata nici izolarea spatiului, pentru ca reaparitia acelor daunatori sa nu aiba loc.

2. La intervale de timp scurte se vor realiza doua tratamente – cu statii de intoxicare de carton sau metal, cu o rata mare de eficacitate.

Soarecii si sobolani pot sa aduca prejudicii atat sanatatii noastre, cat si altor animale din casa sau imprejurimi. Sa nu uitam doar bolile ce pot fi transmise omului – tifos murin, salmoneloza, trichineloza, leptospiroza; mai mult de atat, aceste mamifere rozatoare pot sa atace si sa distruga fire electrice, structuri de lemn, sa atace plafoanele, izolatiile din pereti. In spatii exterioare, aceste rozatoare ataca frecvent culturi de gradina sau plantatiile ornamentale.

Pentru a afla mai multe informatii despre aceste animale si despre modalitatile eficiente de a le combate, alegeti Vulpea Ucigasa – firma de deratizare in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.