Canile personalizate ca si cadouri

cani personalizateStiai ca poti folosi paharele sau canile pentru a multumi sau a-ti arata recunostinta fata de angajatii tai, in special pentru cei care s-au ridicat peste asteptari, indeplinind mai mult decat se astepta de la ei. Faptul ca au pus compania pe primul loc, ca au indeplinit mai mult decat li s-a cerut, trebuie apreciat in vreun anume fel. Astfel, aceste atentii, premii sau cadouri la birou sunt solutii elegante, potrivite intr-o varietate de contexte. Asemenea obiecte sunt perfecte daca esti in cautarea unei modalitati concrete de a exprima aprecierea, fara a fi prea costisitoare sau iesite din comun. Vezi aici cani personalizate ce se pot configura intr-o multime de moduri, pentru a raspunde variatelor necesitati. Chiar si cei care nu beau cafea le vor aprecia si vor putea sa le utilizeze!
Intrebarea se pune, insa: Daca exista atat de multe materiale ce se pot personaliza, de ce sa alegem tocmai astfel de pahare, cesti sau cani?

  • Vom privi cateva beneficii directe, pentru a le darui si a le folosi la birou:

– angajatii vor aprecia faptul ca ai ales nu ceva simplu, standard, ci ai personalizat o cana cu o grafica ce sa li se potriveasca; fie ca e vorba de un nume, o imagine, un citat, o caricatura, un desen. Fie ca sunt barbati ori femei, aceste obiecte vor fi apreciate.
– In plus, au preturi accesibile si de pot realiza in cantitati reduse; foarte adesea ele vin in pachete promotionale
– sunt modalitati practice de a rasplati anumite realizari
– pot sa detina si o puternica valoare sentimentala; oamenii isi vor aminti momentul in care le-au primit, oamenii din jur, contextul, cum s-au simtit atunci cand au fost apreciati si laudati in fata celorlalti colegi sau a colectivului.

  • Pregatirea si achizitia unor astfel de cani personalizate

Bineinteles, inainte de a le oferi angajatilor tai, trebuie sa cauti un design potrivit – fie sa il iei de undeva, fie sa il pregatesti in mod individual.  Pana la urma insa, totul se rezuma la creativitate, la a avea o idee clara asupra lucrului pe care paharele trebuie sa il transmita. Mesajul, culorile, forma, finisarea acestor obiecte personalizate trebuie sa reflecte foarte clar ideea. Numele companiei, logo-ul, data, poate chiar si un mesaj special de multumire sau de felicitare – oricare din aceste elemente pot fi incluse aici. Pana la urma, chiar si o simpla personalizare cu numele companiei si al persoanei respective reprezinta ceva. Combinatiile si variantele sunt aproape nelimitate!
Dupa ce acesti pasi vor fi realizati, se trece la alegerea unei tipografii sau firme specializate ce sa poata realiza si expedia canile personalizate in siguranta. Experienta, portofoliul, materialele folosite, sunt aspecte importante in acest proces. Calitatea acestora trebuie pusa pe primul loc, cu siguranta.
Pentru a vedea ce se comanda la ora actuala, care sunt preturile aproximative, care sunt principalii jucatori pe aceasta piata, ni se recomanda  sa acesam oferta de cani personalizate a Bursadeprint !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.