Care sunt avantajele de publicitate prin anunturi gratuite?

Atunci cand incercati sa extindenti afacerea in mediul online, aveti la disponibilitate o serie de modalitati in care nu trebuie sa investiti sume mari de bani. O metoda buna de publicitate,  testata in timp, o reprezinta publicarea de anunturi gratuite in site-uri de profil sau generale. Postarea de anunturile  gratuite va pot aduce o serie de avantaje fata de alte metode de publicitate.

  1. Poate cel mai important avantaj il reprezinta faptul ca aveti posibilitatea sa publicati anunturi adresate vizitatorilor dintr-un anume judet sau o localitate in care doriti sa va extindeti.  In acest moment, toate site-urile de anunturi gratuite va ofera aceasta posibilitate.
  2. Spre deosebire de mass-media, cum ar fi reclama la televizor sau radio, expunerea este limitata intre anumite ore din timpul zilei, pe cand anunturile online sunt accesibile in orice moment.
  3. Sunt foarte usor de realizat, anunturile, sunt de obicei scurte in descriere si constau numai din text si fotografii descriptive cu produsele sau serviciile pe care le oferiti.
  4. Costuri foarte mici fata de oricare alta modalitate de publicitate, practic, trebuie sa investiti doar putin timp, este foarte important ca anunturile sa fie formulate corect gramatical si sa oferiti vizitatorilor o descriere concisa asupra produselor sau serviciilor pe care le ofertati.
  5. Foarte multe site-uri, precum kilipir,  va pot permite sa inserati un link in continutul anunturilor, in acest fel o sa aveti trafic de calitate pe propriul site (este clar ca cine da click pe link-ul dintr-un anunt este interesat de mai multe informatii) si nu in ultimul rand, va mariti autoritatea paginii web in principalele motoare de cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.