Viitorul serviciilor funerare: necrologuri online si lansari in spatiu

servicii funerareNecrologuri on-line

De-a lungul ultimelor decenii, internetul a devenit o parte indispensabila din viata moderna. Este dificil sa ne raportam la o ramura a industriei, la un serviciu sau la o comunitate fara sa ne legam de comunicarea on-line in vreun fel.

In acest context este de inteles de ce oamenii aleg sa jeleasca si sa-si exprime durerea pierderii unei persoane apropiate in mediul online. Inovatiile ca necrologurile on-line vor ajuta oamenii sa intre in legatura si sa imparta experiente similare dureroase izvorate din pierderea unei persoane dragi. Acest lucru se va intampla chiar daca persoanele se vor afla la distanta foarte mare unele de altele, chiar daca nu se vor cunoaste. Se va crea un spatiu special pentru amintirea persoanelor dragi care au murit.

Cum practica devine din ce in ce mai populara in Vest, necrologurile si memorialele online vor deveni in curand parte integranta a arangamentelor funerare si a serviciilor funerare.

Servicii funerare si lansari in spatiu

Aceasta este o optiune a serviciului funerare care, cel mai probabil nu va fi disponibila pe scara larga, cel putin pentru generatiile imediat urmatoare. Dar cu siguranta este un lucru intrigant pentru cei care au visat sa ajunga in spatiu si nu au avut curaj sa mearga acolo unde nimeni nu a mai fost, cat timp au fost in viata.

Pentru o suma destul de mare, cenusa rezultata in urma incinerarii, se va pute alansa in spatiu – ar putea fi vorba despre servicii funerare futuriste finale. De fapt, exista chiar in acest moment companii din SUA care ofera acest serviciu, dar el nu ete inca disponibil la preturi accesibile. Costul difera si de distanta de calatorie. Pentru a lansa cenusa pe orbita Pamantului pretul este in jur de 5000 de dolari, in timp ce pentru a lansa cenusa pe orbita Lunii si in spatiul adanc costurile ajung la peste 12 000 de dolari.

Firmele funerare precum www.funerare-rainbow-dorobantu.ro care ofera servicii funerare spatiale permit cel mai adesea familiei sa vizualizeze lansarea rachetei cu cenusa rezultata in urma incinerarii. Familia poate face filmulete si poze in timpul acestei lansari pentru a le pastra ca amintire. Desi combustibilul necesar pentru lansarea unei rachete in spatiu nu este o alegere ecologica, acesta poate fi cu siguranta un ramas bun pe care nimeni nu-l va uita vreodata.

Cauti pompe funebre Bucuresti sau servicii funerare complete, la cele mai avantajoase preturi? Vizualizati cea mai buna oferta direct pe http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/contact/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.