Pe 360Mall gasesti sute de ceasuri marca Fossil de dama si barbatesti

Ceasuri dama si barbatesti de la Fossil pe 360Mall

Daca Fossil este marca ta preferata si vrei sa gasesti un site cu o oferta variata de ceasuri barbatesti, sau de dama, 360Mall este exact ce cautai! Aceasta platforma acorda atentie in egala masura doamnelor si domnilor dorind sa raspunda celor mai exigente gusturi cu sute de marci de prim rang. Oferta este cat se poate de variata, categoria cu ceasuri de dama de la marca Fossil numarand aproape 500 de modele pe 360Mall, toate de cea mai buna calitate pentru ca tu sa fii mereu la locul potrivit in momentul potrivit.

Spre exemplu, modelul de ceas Stella, are un design casual, cu cadranul de culoare alba, carcasa din otel inoxidabil de culoare aur roz, iar provenineta mecanismului este din Japonia. Cureaua acestui ceas dama este confectionata din piele de culoare bej, aspectul ceasului per general fiind unul luxuriant.

 

Aproape 450 de modele de ceasuri barbatesti

Daca mai devreme am vorbit despre sectiunea feminina, este bine de stiut ca pe 360Mall puteti gasi peste 400 modele de ceasuri barbatesti de la acelasi brand Fossil cu preturi ce pornesc de la putin peste 400 ron. Modelul de ceasuri pentru barbati Grant, este in stil clasic si spune multe despre cel care il poarta. Cadranul este crem, cu display analog, cifre romane ce arata ora, minutul, secunda, afisaj 24h, cronograf. Carcasa este fabricata din otel inoxidabil de culoare argintie iar bratara este din piele maro.  Exista si versiunea pe culoare albastru, cadranul si cureaua fiind albastre iar carcasa de culoare aur roz. Aceasta a doua versiune de la Fossil este foarte eleganta si da prestanta celui care il poarta.

Modelul de ceas barbatesc Decker are cadran albastru, curea neagra, carcasa fiind din otel inoxidabil de culoare argintie. Stilul unic al ceasurilor Fossil va pune in evidenta personalitatea prin elementele ultra moderne de design.

Produsele de la aceasta marca sunt de mare precizie datorita mecanismului japonez ce sunt create cu foarte multa atentie la detaliu, chiar cu migala. De aceea ele vor fi mereu un accesoriu important, fiind un obiect estetic valoros si de calitate superioara.

360Mall este o platforma online ce va pune la dispozitie peste 50 000 ceasuri de ultima generatie, de la 15 magazine online, create de marci de renume mondial, pentru toate buzunarele. Alegand acest site veti avea avantajul ca nu mai trebuie sa luati toate site-urile de ceasuri la rand pentru a va alege accesoriul preferat, pentru ca aici le veti gasi pe toate in acelasi loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.