Feminitate in moda, am zis!

Feminitatea in moda este prezenta in toate manifestarile ei. Abia acum urmeaza ca imaginea feminina in moda sa devina un bine meritat neconditionat de standarde de inlatime si greutate, iar asta a declansat-o chiar Jean Paul Gautier cu nonsalanta, dar atat de frumos.

Recent, un prieten mi s-a plans ca versiunile feminine semnate de Louis Vuitton, Prada, Paul Smith, Dries Van Noten sunt bune doar pentru podium si ecranul televizorului. Daca se merge mai departe, pe strada, decide tot prietenul meu, ca aceste reprezentari sunt de-a dreptul de un retro excesiv si deranjant. Nu este o perspective vesela, mai ales, daca vrem sa fim feminine.Nu sunt de accord cu el, dar simteam ca parca am evadat din “Mad Men” sau un alt fil din anii 1950- 1960.
Nu este surprinzator ca doamnele din intreaga lume s-au indragostit de pantofii Louis Vuiton cu “nas ascutit”, un arc imens si pietre aplicate pe calcai. De multe ori poarta aceste frumuseti cu pantaloni largi, si jacheta din piele neagra, tricouri largi si machiaj expresiv.

E adevarat ca e vorba de frumusete, dar intrebarea este daca aceasta trebuie abordata intr-un mod inteligent. Altele chiar au suplimentat, voit, dur si gratuit cu niste extreme vestimentare.

De exemplu, o rochie sau o fusta tip baby-doll in stilul lui 1950, desigur, este mai bine sa se poarte cu o jacheta la fel de feminina, dar sa nu dea impresia de papusa in ansamblu. Si apoi chiar si manusile cele mai la moda si geanta de mana-trapez si lunga va arata gluma nevinovata, nu un tipic de natura preferintelor feminine.

Daca doresti cu adevarat sa porti fusta larga de deasupra genunchilor cu o bluza translucida, impodobita cu arcul feminine, atunci uite ce ar trebui sa facem. Ia pe tine un sacou in stil classic si o pereche de botine colorate si nimeni nu te va suspecta de iubire excesiva pentru thingies si arcuri.

Ce poate fi mai feminin si la moda in acest sezon decat rochia de catifea cu un decolteu cu funda pe spate, completate cu un guler alb? Poarta o rochie si toata lumea din jurul tau va vedea o femeie adevarata in tine. Bratari late din catifea sau argint, jachete din piele neagra, piele si bijuterii dramatice pentru a explica totul. Tu – femeia ideala, cu o nota de romantism in sufletul tau si un caracter foarte puternic.
Uneori, feminitatea poate fi o atingere de finisare a imaginii. Ea adauga ceea ce lipseste pentru a netezi marginile aspre. In acest mod, in cazul in care pantalonii sunt combinati cu pantofi cu toc si sacou cu umerii voluminosi, atunci stilistii americani ar spune doar un singur cuvant – “edgy” (ascutit). Ei ar fi absolut de acord pentru un colier arc, o curea clasica din piele si o esarfa din matase sau bumbac, ar aduce imagine si ar face sa apara un pic de feminitate. Esti inca pe marginea de taiere a modei secolului 21, inca te tine individualitatea unica, dar ce faci cu starea de spirit a doamnei din a doua jumatate a secolului 20?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.