Steagul personalizat, o solutie excelenta pentru conturarea brandului

Constsructia unui brand poate sa fie o reala provocare pentru orice firma. Un brand puternic se bazeaza pe produse de buna calitate, pe review-uri bune din partea clientilor si pe imagine. Desi foarte multe firme au produse de calitate si sunt pe placul clientilor, nu reusesc sa isi contureze imaginea foarte bine. Un instrument foarte bun pentru asta este steagul personalizat, iar www.expoprint.ro propune cateva variante foarte interesante de astfel de steaguri.

De ce steaguri personalizate?

Pentru ca steagul este cea mai veche forma de promovare si a intrat in constiinta colectiva drept instrument reprezentativ pentru un brand, o tara sau un grup de oameni. De asemenea, steagurile personalizate reprezinta solutii ieftine de promovare, pot fi montate absolut oriunde si ies usor in evidenta.

Cei de la Expoprint.ro propun mai multe tipuri de steaguri personalizate:

  • Steaguri urcate pe un catarg. Sunt steaguri exterioare, vizibile de la o distanta foarte mare;
  • Steaguri de tip vela. Sunt utilizate cel mai adesea pentru evenimente si sunt extrem de versatile. Acestea sunt usor de instalat oriunde, de regula pot fi transportate cu usurinta dintr-o parte in alta si reprezinta una dintre cele mai simple metode de conturare a unui brand.
  • Stegulete. Sunt variante excelente de publicitate stradala, fiind folosite adeseori la expozitii in aer liber sau la evenimente sportive. Spre deosebire de steagurile de tip vela sau de steagurile de pe catarge, acestea sunt realizate din materiale mai putin rezistente, cum ar fi hartia, insa isi ating scopul deoarece ajung la fiecare potential client in parte. Steguletele pot fi inclusiv stegulete de birou.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un steag personalizat?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca este realizat din materiale de foarte buna calitate. Mai ales daca este gandit pentru exterior, acesta trebuie sa reziste la conditii meteo nefavorabile fara a-si pierde imaginea si fara sa se rupa. De regula, materialele pentru steaguri sunt textile, insa poti descoperi si steaguri realizate din materiale plastice sau din diverse tipuri de hartie. Conteaza extrem de mult locul unde urmeaza sa fie expus steagul.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca modul in care este printata grafica pe steag este unul cat se poate de bun, mai ales daca urmeaza sa folosesti produsul pentru foarte multa vreme.

Nu in ultimul rand, un steag personalizat trebuie sa se poata demonta si monta usor, mai ales daca este achizitionat pentru expozitii si tot felul de evenimente. Daca alegi corect un astfel de produs, il poti folosi cu incredere chiar si cativa ani si poti obtine o promovare extrem de eficienta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.