Schimbari avantajoase pentru companii in 2014

Cheque dejeunerNoul an a inceput in forta, asadar daca inca nu v-ati facut strategia pentru anul curent, va sfatuim sa va grabiti sa gasiti solutii avantajoase pentru compania dumneavoastra. Indiferent de domeniul de activitate, fiecare companie trebuie sa faca in asa fel incat cheltuielile sa nu fie exagerate, angajatii sa fie motivati sa lucreze mai mult si mai bine, sa fie productivi si in acelasi timp multumiti de tot ceea ce li se ofera, de la salariu pana la conditiile de munca.

Serviciile Cheque Dejeuner au fost optiunea multor companii, dar si intreprinderi mici din toata tara, care au inteles cat de mult ajuta aceste tichete, cat de mult usureaza gestiunea si cat de multumiti sunt angajatii ca dispun de ele.

Tichetele de masa pot fi folosite de catre angajati pentru achizitionarea produselor alimentare, din toate magazinele din tara care accepta tichetele Cheque Dejeuner. Aceste tichete sunt oferite pentru fiecare zi lucratoare, cu exceptia zilelor de concediu, zilelor libere sau zilelor in care se primeste diurna. Companiile care au ales acest serviciu au numeroase avantaje precum angajati mai motivati, economii considerabile, o imagine buna in fata echipei. Despre tichete de masa, cititi aici mai multe.

Tichetele cadou sunt folosite de companii ca si cadouri, prime, bonusuri atat pentru salariati, cat si pentru parteneri de afaceri, reprezentand un cadou modern ce raspunde nevoii unei societati de a simplifica gestiunea si, nu in ultimul rand, de a face economii, lucru benefic pentru orice companie sau intreprindere. Cu ocazia Sarbatorilor, cu ocazia onomasticii sau pur si simplu din dorinta de a recompensa angajatii, folosirea tichetelor cadou s-a dovedit a fi benefica.

Tichetele de vacanta sunt folosite pentru angajatii care vor sa aiba parte de o vacanta sau un concediu pe teritoriul Romaniei. Cheque Dejeuner sustine turismul romanesc, motiv pentru care tichetele de vacanta pot fi folosite doar pentru vacante romanesti. Cu aceste tichete, cei care beneficiaza de ele pot plati cazarea, mesele, transportul, tratamentele balneare sau agrementul direct la hoteluri, pensiuni, unitati de tratamente balnear autorizate sau prin intermediul agentiilor de turism licentiate.

Tichetele sociale denumite si Cheque de Services sunt destinate persoanelor defavorizate care obtin fonduri pentru produse de stricta necesitate in urma unor programe sociale. Aceste tichete pot fi folosite de autoritatile administratiei publice sau organizatiile nonguvernamentale, pentru a beneficia de o gestiune simpla si de siguranta utilizarii bugetelor alocate.

Tichetele de cresa denumite si Cheque bebe au fost gandite pentru a multumi parintii, respectiv salariatii proaspat deveniti parinti. Aceste tichete sunt o modalitate excelenta de a pastra stabilitatea echipei de lucru, prin beneficii oferite de angajator. Astfel ca, angajatii care nu beneficiaza de concediu de crestere a copilului, au posibilitatea de a primi din partea societatii un ajutor lunar in valoare de 430 de lei sub forma de tichet de cresa.

Folosirea acestor tichete oferite de Cheque Dejeuner, prezinta numeroase avantaje atat pentru companii, cat si pentru salariati. Sumele oferite in tichete sunt scutite de taxe patronale si salariale, cu exceptia impozitului aplicat la sursa, lucru benefic pentru orice companie.

Optati pentru tichetele oferite de Cheque Dejeuner, motivati-va angajatii si cresteti productivitatea!

Cheque Dejeuner

Adresa: RAMS CENTER Sos. Dudesti – Pantelimon nr. 42, sector 3, cod postal 0033094, Bucuresti

Phone: 0214 028 223, 0374 103 700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.