5 elemente care te pot ajuta la optimizarea SEO

Succesul unui website se masoara in numarul de oameni care ii acceseaza linkurile si in numarul de oameni care genereaza conversii. Pentru multi administratori conversiile sunt vanzarile, pentru altii sunt clickurile pe backlinkuri iar pentru altii vanzarile produselor afiliate. Toti administratorii de site insa, au acelasi scop: de a atrage cat mai multi vizitatori. Este normal, asadar, ca expresii precul „seo site Google” sa fie extrem de cautate in motoarele de cautare. Cu toate astea, putini stiu ce este SEo si ce trebuie sa fie facut pentru a se materializa acest SEO.

Ce este SEO?

Este un proces de lunga durata pe care trebuie sa il materializeze orice administrator de site. Acesta implica o multime de actiuni care au rolul de a aduce site-ul cat mai sus in cautarile Google. Conform celor de la https://adfel.ro/ cele mai importante actiuni sunt urmatoarele:

  • Redactarea unui continut WOW. Continutul este baza unui SEO de calitate. Practic, degeaba atragi oameni pe site daca nu ai ce sa le oferi. Asigura-te ca ai un continut care sa magnetizeze cititorii si care sa ii tina cu ochii lipiti de monitor, iar sansele de a ajunge cat mai sus in motoarele de cautare vor creste considerabil. Continutul trebuie sa respecte o anumita densitate a cuvintelor cheie, trebuie sa aiba o anumita marime si mai ales, trebuie sa fie scris corect din punct de vedere gramatical.
  • Backlinkuri. Backlinkurile sunt recomandari venite din partea altor site-uri. Asigura-te ca primesti backlinkuri cat mai relevante, de pe site-uri care au legatura cu domeniul pe care il reprezinti. Din fericire, exista posibilitatea de a cumpara aceste backlinkuri. Din pacate, Google nu accepta tranzactionarea de recomandari, asadar, acestea trebuie sa para cat mai naturale.
  • Imagini. Foarte multa lume neglijeaza imaginile, desi pot fi o sursa incredibila de trafic. Asigura-te ca ai imagini cat mai relevante pe site si ca acestea sunt bine optimizate. Orice imagine trebuie sa aiba o descriere cu cuvinte cheie cat mai relevante. In general, imaginile se optimizeaza mult mai bine decat textele.
  • Viteza. De asemenea, trebuie sa asiguri o viteza cel putin decenta a site-ului. Un site modern se incarca in maxim 5 secunde. In caz contrar, risca sa piarda o multime de vizite, in conditiile in care oamenii nu mai au foarte multa rabdare iar oferta este suficient de bogata incat sa isi permita sa caute altceva.
  • Constanta. Este important sa existe mereu ceva nou pe site si sa existe o constanta in ceea ce priveste oferta de informatii. Daca ai mai multe informatii pe care le oferi, sansele de a avea succes sunt foarte multe.

Daca vrei SEO de buna calitate, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti. Teoretic, pare un proces simplu, insa practic poate sa consume foarte multi bani si alte resurse pentru cei care experimenteaza fara a sti cu exactitate ce trebuie sa faca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.