Cele mai frumoase modele de pantofi de seara pentru sarbatori

Paiete, strasuri, fundite… bine ati venit in lumea pantofilor de seara, care iti vor pune cel mai bine in valoare toate tinutele de sarbatoare. Pentru a finaliza cea mai frumoasa tinuta, nimic nu se compara cu o pereche de pantofi mai speciala si mai eleganta.

Pantofi tip babies, tip escarpen, botine, iata care sunt pantofii care te vor face sa vrei sa dansezi.

Nu fa pe inocenta. Fiecare ocazie este idela pentru a petrece sau pentru a sarbatori ceva. Si fiecare eveniment mai special din viata ta devine ocazia ideala de a alege cele mai frumoase modele de pantofi de seara.

Pantofi pentru Craciun, pantofi pentru Revelion, pantofi pentru o aniversare sau chiar pantofi pentru o nunta… mereu ai nevoie de o pereche de pantofi minunata pentru a te simti cea mai frumoasa.

Sa fim clari- ceea ce distinge o pereche de pantofi simpli, de zi, de o pereche de pantofi de seara, este cu siguranta urmatorul lucru- alura, mai ales. Sa sarbatoresti reprezinta cea mai buna scuza pentru a iesi pe tocuri de 12 cm.

Dar pantofii de seara nu rimeaza neparat cu pantofi cu toc vertiginos. Poti miza si pe balerini sau mocasini foarte trendy.

In plus, satinul, paietele, strasurile sau nuantele de argintiu sau de auriu iti vor pune cel mai bine tinutele in valoare.

Alaturi de o rochie de seara sau de o pereche de pantaloni, pantofii tip escarpen merg cel mai bine. Modelele cu paiete sunt cele mai potrivite in acest caz.

In ceea ce priveste pantofii plati, poti miza pe mocasini sau pe balerini. Dar si baschetii din catifea sau cu strasuri. Pot sa aiba un detaliu foarte original precum sireturi din satin sau din organza.

Atunci cand vrei sa fii eleganta, dar confortabila in acelasi timp, poti alege si botinele. Cu toc sau fara toc, sunt cele care garanteaza confort si stil in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.