Cazare in Baia Mare – Romanita Hotel & SPA

Cazare Baia Mare - HOTEL ROMANITA

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Cazare Baia Mare -  HOTEL ROMANITACunoscut ca unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Baia Mare si imprejurimi, Hotel Romanita ofera locuri de cazare, in conditii excelente. Gasiti aici mai multe detalii despre cazare in Baia Mare.

Hotel Romanita dispune de 30 de camere amenajate cat se poate de elegant, cu bun gust, astfel incat toti cei care ajung aici sa fie impresionati de modul in care este amenajat, de modul in care arata camerele, cum sunt gandite si decorate si nu in ultimul rand, de amabilitatea si ospitalitatea angajatilor. Compartimentat pe 30 de camere stilate, spatioase, utilate complet si la standarde inalte si un apartament/suita, acest hotel reuseste sa se incadreze intr-un hotel de elita, cunoascut atat la nivel local, cat si national.

Cei care au avut posibilitatea sa ajunga in acest hotel, fie pentru cazare, fie pentru evenimente de afaceri, nunti, botezuri, petreceri, s-au aratat extrem de multumiti de modul in care au fost tratati, de preparatele delicioase pe care le-au servit, spunand ca vor reveni cu drag ori de cat ori vor avea ocazia.

Incoronat cu 4**** pe care le merita din plin, decorat cu mult bun gust si obiecte de cea mai buna calitate, acest hotel este mereu apreciat de toti cei care calca pragul, indiferent ca este pentru afaceri, diferite evenimente sau relaxare, in special pe perioada de vara.

Hotel Romanita dispune de o piscina exterioara pentru adulti si una de dimensiuni mai mici pentru copii, cu apa incalzita si intotdeauna extrem de curata, fiind locul ideal pentru petrecerea zilelor libere din timpul verii. Amenajata si aceasta cu bun gust, in functie de nevoile clientilor, cei care opteaza pentru petrecerea timpului la piscina, beneficiaza de vestiare securizate, dusuri, sezlonguri foarte comode cu masute pentru bauturile servite de la barul din incinta si cateva baldachine deosebite, pentru cei care vor intr-adevar sa se relaxaze intr-un mod mai aparte.

Barul pune la dispozitie toate sortimentele de bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, preparate  delicioase pentru cei care vor sa serveasca pranzul, dar si fructe proaspete sau inghetata, perfecte pentru cei care vor sa se racoreasca putin.

In scurt timp, Hotel Romanita va inaugura spa-ul din incinta, cu saune si jacuzzi, astfel ca toti cei care cauta relaxarea, sa o aiba la indemana, chiar in incinta hotelului. Acest centru spa nu va fi dedicat doar clientilor hotelului, astfel ca si cei care nu sunt cazati la hotel, dar vor sa se relaxeze, sa poata beneficia de un spa in adevaratul sens al cuvantului, un spa bine gandit si dotat la cele mai inalte standarde.

Va asteptam cu drag in cadrul Hotelului Romanita din Baia Mare!

Hotel Restaurant Romanita 4**** – Hotel, Restaurant & Piscina

Adresa: Str. Europa, nr.95, 430002, Recea, Baia Mare

Phone: 0262 287 000

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.