Frederiksted, un loc in care frumusetea e vesnica

frederiksted st croix

Distribuie cunoscutilor tai!

Frederiksted, un loc in care frumusetea e vesnica, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Se apropie perioada vacantei si nu stiti inca unde sa mergeti? Atunci trebuie neaparat sa va cautati locatia ideala pentru dumneavoastra deoarece este destul de dificil sa gasiti o destinatie in care sa va simtiti bine din toate punctele de vedere. Ei bine, este cunoscut deja faptul ca destinatiile dinafara tarii sunt cele mai atractive in prezent pentru turistii romani, asadar daca vreti o vacanta intr-un loc departe de granitele tarii alegeti Frederiksted.

frederiksted st croixOrasul este localizat in sudul lui St. Croix si are in spate o istorie care a pus bazele a tot ceea ce este astazi acesta destinatie. Daca veti ajunge aici, trebuie neaparat sa vizitati cladirile de importanta istorica cum ar fi St. Patrick’s Catholic Church, care dateaza din 1840. Totusi, trebuie sa stiti ca foarte multe dintre cladirile de aici au fost distruse si sunt astazi numai ruinele, marturii a ceea ce a fost candva acest oras.

Frederiksted este acum un oras modern, colorat, are aduce turisti din toata lumea gratie organizarii productive. Nu trebuie sa ratati plimbarile cu barca organizate aici deoarece acestea vor fi cu siguranta adevarate delectari pentru dumneavoastra. Plimbarile cu barca nu sunt simple iesiri in larg, ci, mai mult, adevarate spectacole deoarece pe vas sunt aduse mai multe trupe de dansatori care sa intretina atmosfera.

Daca vreti sa va plimbati si sa va recreati intr-o dupa-amiaza, atunci puteti merge in Frederiksted Waterfront Park, un parc pozitionat exact langa apa. Deasemenea, puteti vedea si The Clock Tower in aceasi dupa-amiaza. In concluzie, trebuie sa ajungeti pentru a va bucura de un oras aparte, in care modernul a aparut treptat si nu a distrus frumusetea pitoreasca a locului. Acest oras este atat de primitor incat va veti simti ca acasa si va veti relaxa bucurandu-va de cele mai bine organizate serivicii hoteliere.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.