Ce inseamna ca zbori atunci cand visezi

Distribuie cunoscutilor tai!

Ce inseamna ca zbori atunci cand visezi, 3.7 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Visele lucide apar atunci cand devii constient ca visezi, din aceasta categorie fac parte si visele in care zbori, in categoria viselor lucide. Persoanele care viseaza ca zboara descriu aceasta abilitate de a zbura in vis, ca fiind o experienta extraordinara, eliberatoare si vesela. Interpretarea viselor si in special a simbolului “zbor” este una des ceruta datorita frectentei acestui vis.

Daca visezi ca zbori cu usurinta si te bucuri de loc si peisaj, poate sugera faptul ca te afli intr-o pozitie superioara in cadrul unei situatii. Ai devenit superior. Aceasta mai poate insemna si faptul ca ai dobandit o perspectiva noua si diferita asupra lucrurilor. Visele in care zbori si capacitatea de a controla zborul sunt reprezentative sentimentului dumneavoastra de putere.

Atunci cand, in vis, ai dificultati in a controla zborul, poate indica o lipsa de putere in controlarea situatiilor in care esti implicat in viata reala. Ai putea lupta sa ramai sus sau sa stai pe cursul stabilit. Lucrurile ca liniile de inalta tensiune, copacii sau muntii pot fi obstacole pe care le intalnesti in timpul zborului. Aceste obstacole simbolizeaza ceva sau pe cineva care iti sta in cale in viata reala. Trebuie sa identifici ce sau cine incearca sa te impiedice sa avansezi. Dificultatile din timpul zborului pot fi un indiciu al lipsei de incredere sau o ezitare din partea ta. Trebuie sa crezi in tine si sa nu-ti fie frica.

Daca, in vis, iti este teama atunci cand zbori sau daca ti-e teama ca zbori prea sus, atunci aceasta sugereaza ca iti este teama de provocari si de succes. Poate ca nu esti pregatit sa treci la pasul urmator in viata reala. In realitate, desigur, nu putem zbura cu adevarat. Astfel, asemenea vise pot fi reprezentative pentru lucrurile care depasesc limitele noastre fizice. In mintea noastra, putem fi oricine si putem face orice. Un alt mod de a interpreta visele in care zbori, este acela ca aceste vise simbolizeaza mintea puternica si vointa. Simti ca nimeni nu te poate invinge si ca nimeni nu poate sa iti spuna ce poti sa realizezi sau sa indeplinesti.

Asemenea vise te vor lasa cu un mare sentiment al libertatii.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.