5 beneficii incontestabile ale unei țigări electronice

O treime din oameni fumeaza. Este o statistica foarte ingrijoratoare, in conditiile in care o buna parte dintre acesti oameni ajunge sa sufere de boli pulmonare, unele mai grave, altele mai putin grave.

Pe baza acestor statistici si a faptului ca numerosi oameni mor din cauza tigarilor, in 2004 a aparut tigara electronica. Privita la inceput cu o foarte mare reticienta, aceasta tigara a reusit sa se impuna si sa convinga o multime de fumatori ca merita incercata.

Rezultatele sunt cat se poate de convingatoare si arata ca doar in SUA, peste 2.5 de milioane de oameni s-au lasat de fumat pentru a incepe sa vapeze, iar in Marea Britanie numarul ajunge la peste 700 000.

Romania se misca mai greu in aceasta directie, insa numarul mare de magazine care comercializeaza tigari electronice si din ce in ce mai multi oameni care vapeaza starnesc, cel putin, curiozitatea.

Daca esti fumator si cauti o alternativa la fumat, ideea unei tigari electronice s-ar putea s a fie mai mult decat potrivita pentru tine.

Iata care sunt principalele avantaje pe care ti le ofera:

1. Costuri mai mici. .Per total, tigara electronica se dovedeste mult mai ieftina decat tigara clasica. O persoana care fumeaza un pachet de tigari pe zi scoate din buzunar de doua ori mai multi bani decat o persoana care vapeaza echivalentul acestui pachet. In timp, aceste sume pot sa fie cat se poate de vizibile.

2. Un viciu mai sanatos. Sarind peste lupta dintre producatorii de tutun si producatorii de tigari electronice si de lichide pentru ele, tigara electronica are toate argumentele pentru a fi mai sanatoasa: nu are cele 4000 de substante cancerigene obtinute prin ardere, nu genereaza fumat pasiv, nu miroase urat si poate fi folosita cu usurinta. Da! Nu este vorba despre o salata cu legume, ci despre o tigara, asadar, nu este 100% sanatoasa. Totusi, in comparatie cu tutunul este mult mai convingatoare.

3. Libertate mai mare. Cei care vapeaza au, fara doar si poate, libertate mai mare. Acestia pot sa incerce foarte multe arome si sa aleaga tot ceea ce li se pare interesant, pot sa vapeze in foarte multe locuri publice si nu trebuie sa plece de langa prietenii nefumatori pentru a putea trage din aburul linistitor.

Argumentele pro tigara electornica sunt, asadar, convingatoare. Ramane de vazut cati fumatori vor renunta la fumat pentru a trece la varianta electronica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.