5 business-uri online pe care le poti incepe fara un buget foarte mare

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Una dintre marile avantaje pe care le ofera mediul online este faptul ca deschide oportunitati de business pentru cei care nu au bugete foarte mari sau chiar pentru cei care nu au niciun ban. In principiu, ai nevoie doar de servicii de creare website , pe care le poti duce de unul singur la bun sfarsit daca aloci cateva luni pentru invatat si de o idee cat mai buna.

Daca nu stai foarte bine la capitoului idei, iata 5 idei de business pe care le poti incerca fara sa investesti mai nimic:

  1. Drop Shipping. Este una dintre afacerile momentului. Aceasta presupune sa ai un magazin online in care sa vinzi produse livrate direct de producator. Practic, nu trebuie sa te preocupe stocurile si spatiile fizice, ci doar modul in care poti atrage clienti. Partea interesanta la dropshipping este ca poti adauga ce adaus vrei tu, ceea ce inseamna ca poti avea castiguri aproape nelimitate.
  2. Marketing afiliat. Este asemanator cu dropshippingul, insa iti asumi ceva mai putine riscuri. Practic, recomanzi produse pentru care primesti comisioane de la magazinele cu care colaborezi. In drop shipping s-ar putea ca eventualele erori ale producatorului sa cada in responsabilitatea ta, insa in marketing afiliat, dupa ce ai trimis clientul, toata relatia este intre acesta si magazin. Poti face marketing afiliat printr-un blog personal sau poti incerca sa faci un site dedicat acestui lucru.
  3. Blogging. Probabil ca te gandesti cum poti monetiza un blog in care scrii despre ceea ce iti place. Raspunsul este cat se poate de simplu: prin reclame. Poti pune reclame de la Google Adsense care iti aduc bani pentru fiecare click sau poti face diverse intelegeri cu magazine din domeniul pe care il abordezi. Este o sursa de venit foarte buna daca muncesti putin si atragi suficient trafic.
  4. Youtuber. Viitorul este video. Cu siguranta ai cont de Youtube si iti petreci suficient timp pe aceasta platforma de streaming. Poti trece de la consumator la creator de continut si poti castiga bani destul de frumosi daca atragi vizitatori.
  5. Poti oferi divese servicii business-urilor. Spre exemplu, poti sa comunici pe chat cu clientii lor, poti sa raspunzi la mailuri sau poti sa le scrii articole.

Oportunitatile in mediul online sunt numeroase si de foarte multe ori vin fara investitii. Tot ceea ce ai de facut este sa le descoperi, sa muncesti si sa te bucuri de ele.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.