Cateva sfaturi pentru a invata pescuitul la crap

Fie ca se practica pe rau sau pe iaz, pescuitul la crap nu a fost si nu va fi niciodata o stiinta exacta. Dar totusi, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa iti imbunatatesti sansele de reusita.

Reperarea unui loc propice, amorsarea, alegerea unei tehnici de pescuit, cel mai bun sezon…

Repereaza asa cum trebuie locurile propice pentru pescuit la crap. Inainte de toate, ar fi bine sa stii unde sa te plasezi pentru a avea mai multe sanse atunci cand vrei sa pescuiesti la crap. Observarea este un factor foarte important pentru un pescar. Privind apa, acesta va putea constata activitatea pestilor. Pentru a se alimenta, crapii se ridica frecvent la suprafata. Sau se mai intampla sa sara din apa. Locurile de alimentare sunt propice pescuitului la crap.

Locurile mai adanci sau cele acoperite sunt mai mult zone de odihna. La fel ca si in orice forma de pescuit, experienta este cea mai buna, la fel ca si o practica regulata pentru a determina rapid cel mai bun loc pentru pescuit.

Strategiile de amorsare. Amorsarea consta in lansarea in zona de pescuit a alimentelor pentru a atrage crapii. Momeala se prezinta cel mai adesea sub forma de seminte, boilies, de faina sau multe altele. Fie ca se cumpara din comert, fie ca se fabrica acasa, ai de ales intre o multime de variante. Deci cei care pescuiesc la crap trebuie sa incerce mai multe variante pentru a ajunge la cea mai buna pana la urma pentru ei.

Tehnicile si momentele privilegiate pentru pescuit la crap. Crapul necesita tehnici deosebite de pescuit. Dar nu numai. Necesita efort, rabdare si mai multe informatii puse cap la cap.

Primavara devreme este perioada idelaa in care poti prinde cei mai multi crapi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.