Sporturi pentru sani frumosi

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Un decolteu frumos, ferm, de care sa fii madra, reprezinta un adevarat atu in materie de seductie. Un atu de care nu ar trebui sa te privezi. Este deci foarte important sa iti lucrezi pectoralii, muschii care sustin sanii, pentru a optimiza rezultatele.

Sportul este cea mai buna activitate de practicat atunci cand vrei sa ai sani fermi si perfect conturati. Cu ajutorul sportului vor deveni mai sexy si vor primi un plus de tonus!

Inotul. Inot fluture, inot crawl sau bras… inotul este cel care iti va solicita pectoralii. Este o disciplina sportiva foarte complexa, care va tonifia corpul in ansamblu. Poti face sedinte de cate 30 de minune o data- de 2-3 ori pe saptamana.

Sporturile de contact. Sporturile de contact precum karate sau boxul, te pot ajuta sa ai cel mai ferm piept. Cu o singura conditie, insa- sa nu prea te fortezi cu activitatile cardio deci pentru a nu pierde don volum sau masa.

Exercitiile pentru musculatura. Acasa sau la sala, exercitiile pentru muschi, pentru pectorali in special, sunt numeroase. Alege sa lucrezi cu haltere mai ales. Aseaza-te pe podea si intinde bratele pe jos ca si cum ai vrea sa formezi o cruce pe podea. Fara sa indoi bratele, ridica ganterele pana cand acestea se unesc deasupra sanilor. Fa in jur de astfel de 40 de repetari.

Flotarile. Chiar daca putine sunt femeile carora le plac flotarile sunt necesare daca ne dorim sani frumosi. Trunchiul si picioarele tale trebuie sa alcatuiasca un plan drept iar in momentul in care indoi coatele nu mai este voie sa balansezi bazinul cum se intampla de cele mai multe ori. Fa cat de multe flotari poti, eventual in mai multe serii pe parcursul zilei.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.