Servicii de inchirieri auto la mare cautare in Bucuresti si aeroport

Ritmul alert cu care se desfasoara evenimentele in ultimii ani, determina majoritatea persoanelor sa isi aleaga mijloace de transport din ce in ce mai commode si extreme de rapide. Daca discutam de calea aerului cu siguranta cel mai repede vei ajunge la destinatie cu avionul, dar dupa ce aterizezi, mai ales daca ajungi intr-un oras strain vei avea nevoie aici de un mijloc de transport pe toata perioada sejurului. Ai o multime de posibilitati in aeroport, trebuie doar sa iti calculezi bugetul de care dispui sis a alegi cea mai buna metoda. De exemplu daca vorbim de Bucuresti si aterizezi in imediata vecinatate a acestuia adica pe aeroportul international din Otopeni, ai posibilitatea sa alegi intre taxiuri, autobuze si servicii de inchirieri auto. Din punct de vedere al bugetului cele din urma sunt cele mai rentabile, la fel si daca te gandesti la confortul tau si al celorlalti pasageri. Un autoturism iti confera de fiecare data mobilitate, poti parcurge cati km iti doresti, nu esti taxat suplimentar si nu vei plati nimic in afara zilelor de inchiriere. Oferta companiilor este cat se poate de tentanta, preturile se calculeaza in functie de numarul zilelor de inchiriere, cu cat perioada este mai mare cu atat vei avea mai putin de achitat. Spre exemplu daca alegi inchirieri auto Bucuresti peste 10 zile la autoturismele din clasa economica nu va fi necesar sa platesti mai mult de 10 euro pe zi.

Daca in trecut un astfel de serviciu parea mai mult un moft astazi este o necesitate iar inchirierea unei masini implica unb cost destul de rezonabil. Avand in vedere ca inchirierea masinilor este accesata de foarte multi turisti din afara tarii, ponderea cea mai mare a companiilor ce ofera astfel de servicii este in imediata vecinatate a aeroporturilor sau chiar in incinta acestora. Foarte multe companii multinationale de profil si-au deschis puncte de lucru in Romania datorita cererrii din ce in ce mai mari pe acest domeniu de activitate. Daca si tu esti un client interesat de inchirierea unui autoturism ai langa Otopeni sau chiar in Bucuresti compania Rent-a-car-otopeni.ro cu experienta destul de vasta in domeniu, cu servicii ireprosabile si nu in ultimul rand cu tarife ce pot fi achitate de orice persoana, exista masini pentru bugete mici sau masini de lux pentru cei mai pretentiosi clienti.

Flota de masini bine intretinute si noi

Alegand serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro te vei putea bucura de o flota vasta de masini in numar de 100, de aici iti poti alege modelul pe care il doresti, autoturisme noi si cu foarte putini km la bord te asteapta sa le inchiriezi. Pentru acestia tot ce conteaza in acest serviciu este satisfactia clientului, ei stiu ca un client fericit este un client ce va recomanda mai departe compania si altora. Autoturismele de aici pot sa multumeasca si cele mai exigente solicitari, preturi pe masura asteptarilor si un personal bine instruit in ceea ce priveste serviciul de rent a car.

Cei care ajung aici in interes de afaceri sau de serviciu, pot alege masini din clasa compact ideale pentru deplasarea in aglomeratia orasului, in alta ordine de idei aceste masini au un consum extrem de scazut de carburant. Si modelele din clasa medie sunt o alegere cat se poate de buna daca discutam de economisirea unor sume considerabile de bani. Nu in ultimul rand daca va planificati o calatorie la munte, exista optiunea sa inchiriati masini de teren, extrem de bune in astfel de situatii, sau oamenii de afaceri ce au intalniri importante pot alege modelele de lux disponibile in flotele companiilor.

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti o solutie rapida si extrem de accesibila

Detinerea unui autoturism proprietate personala implica o serie de costuri pe care proprietarul va trebuii sa le achite, in schimb inchirierea unei masini vine la pachet cu toate taxele, asigurarile sunt si ele de asemenea incluse in pret. In situatia unei masini personale mentenanta acesteia poate implica costuri destul de ridicate, revizii, inlocuirea pieselor care se defecteaza, in schimb atunci cand inchiriezi nu va trebuii sa iti faci astfel de griji, de toate acestea o sa se ocupe compania de inchirieri auto din Bucuresti cu care ai ales sa colaborezi.

Sistemul de rezervare a devenit in ultimul timp extrem de accesibil, daca in anii trecuti trebuia sa te prezinti la un ghiseu de rent a car si sa iti ridici masina, astazi daca ai o simpla conexiune la internet lucrurile au devenit cat se poate de simnple, exista siteuri de pe care poti face online rezervarea, masina iti poate fi adusa in mod gratuit la locatia indicata de tine. Un alt mare avantaj il ai comparand tarifele intre agentiile de inchirieri auto concurente, aici in functie de clasa din care face parte masina si de politica fiecarei companii, vei putea sa faci cea mai buna alegere de fiecare data.

Contravaloarea serviciilor si garantia

In orice situatie inchirierea unei masini va implica si un cost care de fiecare data variaza in functie de modelul de masina ales de client, pe langa zilele de inchiriere va trebui sa achitati si o garantie, care de asemenea este diferita in functie de clasa masinii si variaza destukl de mult de la o companie la alta. Daca insa va orientati catre oferta celor de la Rent-a-car-otopeni.ro veti avea parte de zero garantie la serviciile pe care acestia le ofera. Alege sa inchei o asigurare full casco care te va scutii de orice cost neprevazut, pentru 5 euro suplimentar pe zi te vei putea bucura linistit de masina si nu va mai fi necesar sa iti faci griji daca aceasta va fi gasita zgariata in parcare, nu vei pierde sume mari de bani pentru un astfel de motiv. Daca doriti cat mai multe informatii dar si detalii amanuntite in ceea ce priveste oferta de care puteti beneficia la cei de la Rent-a-car-otopeni.ro nu va ramane decat sa ii contactati telefonic sau sa le accesati siteul pentru orice fel de informatie legata de serviciul de inchirieri auto din Bucuresti.

Transferul la si de la aeroport

Probabil oamenii de afaceri sunt mai comozi in general sau trebuie sa isi petreaca mai mult timp cu telefonul la ureche sau pe laptop. Pentru acestia companiile de rent a car pun la dispozitie masini de ultima generatie ce pot fi inchiriate cu sofer. Daca aterizati pe aeroportul din Otopeni puteti oricand sa va bazati pe serviciile de transfer oferite de cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ce au angajati conducatori auto experimentati care va pot conduce catre destinatia aleasa de dumneavoastra. Cu siguranta daca aveti de parcurs un numar foarte mare de km sau daca sunteti insotiti de grupuri mari de persoane, alegerea unui astfel de serviciu este o facilitate excelenta, la Rent-a-car-otopeni.ro veti gasi de asemenea si microbuze disponibile pentru inchiriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.