De ce sa alegi Atlass Automotive pentru rent a car Bucuresti

rent a car bucuresti

Distribuie cunoscutilor tai!

De ce sa alegi Atlass Automotive pentru rent a car Bucuresti, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

In ultimii ani in capital au aparut foarte multe companii specializate in rent a car Bucuresti, insa nu toate va ofera servicii ireprosabile.

Compania Atlass Automotive rent a car Bucuresti are o experienta de peste 8 ani in domeniul serviciilor de inchirieri auto si ofera intotdeauna servicii ireprosabile la cele mai bune preturi. In toata aceasta perioada compania a atras un numar foarte mare de client care stiu ca se pot baza pe servicii de calitate atunci cand opteaza pentru inchirieri auto Bucuresti. Mai jos va oferim cateva motive pentru care Atlass rent a car Bucuresti este partenerul dumneavoastra ideal de calatorie:

Gama diversificata de masini disponibile in parcul de rent a car Bucuresti

In mod evident fiecare client are propria preferinta in domeniu, in flota de rent a car Bucuresti de la Atlass gasiti modele variate de masini, atat din gama economica cat si masini de lux si modele compact. Printre acestea se Numara atat marci locale de autoturisme cum ar fi Dacia Logan, ce face parte din categoria masinilor economice cat si modele de renume cum ar fi Audi sau Bmw.
Toate autoturismele din flota de rent a car Bucuresti, nu au o vechime mai mare de 5 ani de zile si se afla in stare perfecta de functionare.

Transparenta totala in ceea ce priveste tarifele practicate

Foarte multe companii relative neprofesioniste de rent a car Bucuresti afisaza pe site un pret foarte mic, la care ulterior se adauga taxe suplimentare pe care va trebuii sa le achite clientul. La Atlass rent a car Bucuresti, nu exista costuri ascunse pe care sa trebuiasca sa le achite clientul in momentul in care ridica masina. Pretul total pe care il veti avea de platit este cel afisat pe site, la fel si valoarea garantiei. Preturl total include toate asigurarile si taxele, in plus masinile se inchiriaza cu plinul de carburant facut.

Promptitudine la livrarea masinii sau la inlocuirea acesteia daca este cazul

La Atlass Automotive masina va este livrata la data si ora stabilita in momentul in care ati facut rezervarea. Mai mult decat atat, in cazul in care sunteti deja in aeroport, va puteti prezenta direct la ghiseul de rent a car Bucuresti. In situatia in care din diferite motive masina inchiriata se strica, compania se oblige sa o inlocuiasca in maxim 6 ore de la constatarea defectiunii.

Masini de inchiriat Bucuresti cu posibilitatea de testare

Inainte de semnarea contractului pentru masini de inchiriat Bucuresti, clientul are posibilitatea sa testeze ce model de masina isi doreste. Aceea care ii va fi pe plac o va putea inchiria ulterior. In flota de rent a car Bucuresti sunt disponibile marea majoritate a modelelor de masini. Clientul poate sa inchirieze orice isi doreste la cel mai bun pret.

Profesionalism si seriozitate din partea angajatilor de la masini de inchiriat Bucuresti

Ca in orice domeniu profesionalismul si siguranta sunt cartile de vizita ale oricarei companii. La fel si agentiile care ofera masini de inchiriat Bucuresti trebuie sa dea dovada de aceste calitati. Agentia de rent a car Bucuresti Atlass Automotive are angajati foarte bine instruiti si care stiu sa raspunda oricarei problem sau solicitari venita din partea clientilor. De fiecare data experienta angajatilor s-a dovedit a fi un factor cheie in acapararea de noi clienti si in diferentierea dintre agentiile din capital care ofera masini de inchiriat Bucuresti. Pentru aceasta agentie de rent a car Bucuresti calitatea serviciilor este cel mai important aspect. Toti clientii care au optat pentru serviciile lor, au fost de fiecare data rasplatiti cu reduceri de pana la 20 la suta din costul total de inchiriere.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unor oferte foarte bune de rent a car Bucuresti si a unor servicii de cea mai buna calitate, nu ezitati sa optati pentru colaborarea cu aceasta companie, ii puteti gasi pe www.rent-a-car-otopeni.ro.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.