Tabel nutritional pentru dieta Rina 90

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Daca si tu te gandesti la dieta Rina ca fiind o alternativa foarte buna pentru a slabi, excluzand sportul, atunci esti pe drumul cel bun. In general, foarte multe persoane apeleaza la dieta Rina pentru niste rezultate bune, insa nu toti reusesc intr-un final sa le obtina. Acest lucru, este datorat in mod clar modului in care respecta regimul si ceea ce mananca, aspect caruia va trebui si tu sa ii acorzi o atentie mai mare.

Asa ca, pentru a-ti face munca de cercetare mai usoara, iti ofer in acest articol tot ceea ce doresti sa stii despre dieta Rina. Mai exact, vei putea afla care sunt lucrurile la care sa fii atent, ce alimente sa mananci si ce retete ai la dispozitie.

Sfaturi despre alimentele care iti sunt permise in acest regim

La ceea ce trebuie sa fii atent chiar din prima zi in care ti acest regim, este tocmai modul in care iti organizezi mesele. De aceea, pe langa faptul ca ai si cateva reguli privind elementele nutritive nu te rezuma doar la acestea si in mod clar, evita sa ai o singura masa pe zi. Daca organismul tau iti cere 4 mese pe zi, stabileste-ti un orar bun si clar cu ajutorul caruia sa reusesti sa mananci de 4 ori. Si pe langa asta, iti recomand sa iti incluzi si cateva gustari, doearece pe termen lung te va ajuta foarte mult.

De altfel, in cele 90 de zile ale dietei Rina, va trebui sa ai in vedere si cele 4 tipuri de zile. Astfel, daca in prima zi va trebui sa mananci doar alimente cu un continut ridicat de proteine, evita orice alt aliment, deoarece iti vei face mai mult rau. Si doar in felul acesta, respectand fiecare zi cat mai mult vei reusi sa slabesti cel putin 15 kilograme in cele 90 de zile ale regimului.

Iar ultimul aspect important privind alimentatia ta, acesta se refera la cantitatea de alimente pe care o mananci in fiecare zi. Ei bine, nu exista o limita pe care trebuie sa ti-o impui, ci va trebui sa mananci in fiecare zi, exact atat, cat organismul tau iti cere. Acest lucru, este garantat tocmai de faptul ca cele 4 zile sunt atat de bine impartite si se completeaza atat de bine din toate punctele de vedere incat organismul tau va incepe usor sa scape de fiecare kilogram nedorit.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.